Po takomto sexe túži každý muž

Nezáleží na veku, nezáleží na národnosti. Ak máte v posteli chlapa, tak dnes vám našepkáme, čo poteší každého, keď ostanete spolu sami a nahí.

07.11.2015 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muž chce aktívnu ženu od začiatku do konca.
debata

Žiadne tápanie. Odteraz môžete za zatvorenými dverami spálne, ale pokojne aj internátnej izby, spraviť zo seba vysnívanú ženu pre každého partnera.

Aktívna od predohry

Už na začiatku si treba naliať čistého vína. Žiadny muž nefandí žene, ktorá príde, zhodí podprsenku a čaká. Ako na vyšetrenie u lekára. Muž a žena sú v posteli seberovné postavy. Vymažte si z hlavy predstavu, že žene sa stačí vyzliecť. Najviac mužov oceňuje ženu, ktorá ich bozkáva na pery, na krk, na ušné lalôčiky, na hruď, na brucho a pokojne aj na penis. Takto si predstavujú predohru. Takú ju majú radi. Aktívnu!

Zabudnite na polohu

Ak chcete partnerovi vyhovieť konkrétnou polohou, je to ako hľadať ideálnu diétu. Fungovať to nebude, ak nepridáte vlastné nadšenie. V praxi to znamená, že koľko mužov, toľko chutí na polohy aj techniky. Ak sa však spýtate muža, čo má rád, tak 100 % z nich povie, že je to jedno, hlavne aby si nepripadal v spálni ako rezbár. Teda, že nebude mať v posteli poleno, ktoré iba čaká aký, talent predvedie. Polohy si spolu vyberiete ideálne. Pre každého muža bude tým najlepším sexom, ak sa zapojíte do súlože naozaj s nadšením. Minimálne takým, ako keď sa sa dozviete, že začína jesenný výpredaj.

Špinavý sex

Sú to muži, čo ich dostáva do varu burácanie motorov, ľahké porno, silné autá a lacné ženy. Tieto informácie viete nakombinovať tak, aby ste v posteli boli hviezdou. V manželskej praxi si muž najviac zamiluje, ak si užije sex, v ktorom sa partnerka predvedie v roli ľahkej ženy s poriadnym výkonom. Korzet prostitútky, zvodné pohľady, lacné gestá. To všetko sa mužovi páči. Prirodzene ak sa zmocníte razantne jeho tela, bude krochkať blahom. Nezáleží mu na tom, či ste profesionálnou mamou, manažérkou, študentkou s červeným diplomom. V posteli chce muž ženu, ktorá sa už nemusí hrať na dámu.

Sex bez zábran a obmedzení

Muži sú od prírody rebeli a asi najhoršie v živote znášajú zákazy. Už od čias školskej dochádzky sa v mužskej partii najviac cenilo zakázané ovocie. Najlepší sex je pre nich taký, kde je všetko dovolené. Kde rytmus súlože diktuje vášeň, keď zábrany padajú. Nepríjemné pocity a bolesť vedia akceptovať, no ak chcete, aby s vami prežil rozprávkový sex, tak musíte zahodiť predsudky, morálku, hanbu, strach dať bokom a vydať sa na skusy rozkoší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #predohra #sexuálne techniky #zmyselnosť

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...