Na čo myslia muži pri sexe?

Domnievate sa, že ak mužovi krv stúpne niže pása, tak myseľ vypína? Práve naopak.

06.11.2015 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži majú pri sexe často nepríjemné myšlienky.
debata (1)

Niekedy sú práve myšlienky hnacím motorom sexu, po ktorom si poviete, že bol skutočne fantastický. Čo sa však mužovi preháňa hlavou, keď sa usmieva slasťou a je hlboko vo vás?

Užíva si potešenie ako malé dieťa

Myslí iba na to, ako sa mu s vami sex páči. Je to pre neho ako kúsok meditácie, odpútanie sa od bežných súčastí života. Je mysľou v nirváne a jeho jediným cieľom je priviesť seba aj vás k čo najväčšiemu blahu. Myšlienky má hravé ako dieťa, čo sa nevie vyblázniť na novej autodráhe. Vtedy sa usmieva, hladí vás po tvári a užíva si kontakt s vami.

Niečo skutočne nepríjemné

Muži pri sexe myslia často na šeky, ktoré treba zaplatiť, na meškajúce faktúry. Na nepríjemného šéfa, obludné postavy z hororov a to ešte pre vaše dobro. Deje sa to v prípade, ak by už vyvrcholili, ale vidia, ako sa vám to páči a nechce, aby mal povesť toho, kto vás nevie uspokojiť. Preto odvráti svoju myseľ od aktu a snaží minimalizovať vzrušenie s cieľom vydržať dlhšie. Ak myslí práve na niečo mimo témy, rozširujú sa mu nozdry, dýcha rýchlo, jeho črty stvrdnú, zatína zuby.

Myslí na inú

Častá situácia, ktorá sa skôr či neskôr prihodí každému. Na naštartovanie použije motív, ktorý zhliadol na ulici alebo v časopise, prípadne filme a ten si pomaly rozvíja v hlave. Už počas predohry myslí na to, ako jeho nový objekt vyzerá pod nohavičkami. Pohráva sa s myšlienkami ako mačka s myšou. Nakoniec si obvykle vyžiada polohu odzadu, aby sa mohol neprítomne usmievať a vy ste ho neprichytili pri malom kúsku duševnej nevery.

Ako to skončiť

Možno sa vám to zdá neuveriteľné, ale aj muži niekedy chcú byť tí, čo by mali sex najradšej za sebou. Majú to však zložitejšie ako ženy. Očakáva sa, že pre nich bude koniec ejakulácia. Čo majú robiť, ak už tušia, že sa nedostaví, ba práve začína klesať aj erekcia. Vtedy majú plnú hlavu, ako fingovať orgazmus. Na tvári sa objaví zmätený výraz a obvykle majú na perách ospravedlnenie o únave, len aby mohli vycúvať a jednoducho skončiť iba v náručí a bez otrasenej povesti.

Ako vás ukojiť

Preháňa sa im hlavou, čo robia zle, či to nestačí, čo by mali vylepšiť, zrýchliť, alebo kde zatlačiť. Obvykle ich to trápi pri orálnom aj klasickom sexe. Majú v tvári výraz snaživého dieťaťa, ktoré sa vyslovene trápi s úlohou. Je to výraz, ktorý väčšinou ženy donúti zahrať vyvrcholenie a obe strany si vydýchnu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #uspokojenie #vzrušenie

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...