Čo si muži na žene pri sexe užijú najviac?

Nie je to len vagína, či si muž na žene rád užije. Mnoho žien si pritom otázku, čo muža pri sexe zaujíma, ani nepoloží.

03.11.2015 17:00
sex, erotika, poprsie Foto:
Nezabúdajte, že ste ženou celým telom.
debata

Preto pre nich milovanie znamená misionár a maximálne 69-nu. Muža to samozrejme nemôže plne uspokojiť. Užiť si sex znamená zdieľať s partnerkou celé telo, ktoré ich vzrušuje. Ak sa chcete milovať so skutočnou vášňou a poskytnúť mužovi slasti, aby nebehal za inou, občas sa oplatí zistiť, čo muži od žien chcú pri milovaní.

Nohy

Muži ich považujú na ženskom tele za dokonalý skvost. Oceňujú na nich, že ich treba poctivo vyšportovať, pestovať, upravovať, nedajú sa len tak nahradiť silikónom ako prsia. Zapojenie pri sexe znamená, že nimi môžete partnera objímať, masírovať, dráždiť mu penis chodidlami. To je nesmierne obľúbená mužská zábavka. V extrémnejších prípadoch aj s topánkami na vysokých podpätkoch. Skúste si nohy navliecť do sexi pančušiek a ukázať mu, ako s nimi viete prepletať. Bude v siedmom nebi. Ženské nohy a ich zapojenie sa do hry pri milovaní každý chlap miluje.

Poprsie

Kašlite na dilemu, či muži milujú veľké, alebo malé poprsie. V posteli už nie je dôležité, ako vám príroda nadelila. Partner vás miluje a chce si vaše telo užiť bez zábran. Prsiami ho masírujte, láskajte. Nechajte ho do sýta vyhrať a pokojne mi nimi dráždite pohlavie. Jeho slastný úsmev vám naznačí, že sme vám zle neradili.

Zadok

Je erotogénnou zónou a dôvodom, pre ktorý sa muži otáčajú na ulici za ženami. Ak si idú vykrútiť krky, tak nechcú ostať bez pohľadu na zadok ani v spálni. Ležať na ňom celý milostný život je chybou. Poloha odzadu je len jedna možnosť, ako sa ukázať, že viete muža vzrušiť aj od chrbta. Ozdobte si ritku štýlovými nohavičky. Môžete partnera zadočkom po tele masírovať. Prípadne mu dráždiť pohlavie. Nehovoríme o anále, ale o pôžitku zo zadku, ktorý si muži užívajú radi a naplno.

Ruky

Obzvlášť s upravenými nechtami. Prechádzanie nechtami po tele, nohách, hrudi, bradavkách aj penise mužov extrémne vzrušuje. Možno ste ani nevedeli, aké tromfy máte ako žena v talóne. Milovanie môže byť stokrát krajšie aj uspokojivejšie, ako poznáte. Iba netreba ignorovať to, že ste ženou celým telom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #milovanie #erotika #sexuálne techniky

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...