Skvelé sex tipy na dlhé zimné večery

Zima prichádza a dlhé večery si treba skrátiť nielen knihou, televíziou, či spoločenskými hrami, ale rozhodne aj kvalitným sexom.

31.10.2015 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Večerné kúpanie nemusí byť iba rýchlym umývaním sa pred spaním.
debata (3)

Takáto možnosť je jedna z najlepších, ak využijete zimné polohy, ktoré zahrejú aj okorenia sexuálnu rutinu.

Inak ako cez leto

Štyri ročné obdobia sa striedajú v pravidelných intervaloch a tak ani sex nemôže byť rovnaký počas celého roka. Chladné a dlhé večery si priam pýtajú zmenu. Leto je plné vášne, iskrivosti a na zimu prichádzajú na rad sviečky, teplo krbu a nežný prístup. Na zime vlastne nie je nič zlé, len sa jej treba prispôsobiť. Aj muži sú na romantiku akýsi náchylnejší, takže to treba využiť.

Kúpeľový sex

Keďže sa stmieva rýchlejšie, vychutnať si tajomstvá noci môžeme už v neskoré popoludnie. Večerné kúpanie nemusí byť iba rýchlym a pragmatickým umývaním sa pred spaním. Vo vani je teplo, príjemne, stačí trochu peny a za oknami môže byť aj sychravo, vás bude hriať zvonka aj z vnútra. Milovanie vo vaní je najkrajšie práve vtedy, ak vám už na gauči začínajú ľudovo povedané mrznúť nohy a ruky. Horúca voda a horúce telá spravia zo zimy horúce ročné obdobie.

Polohy na zahriatie

Polohy je dobré vybrať čo najkontaktnejšie. Zahrievať sa milovaním je vzrušujúce aj praktické. Skúste polohy ako lyžička, kde sa k vám partner pritúli zozadu, objíme vás a nežne do vás vnikne. V tejto polohe si viete vymieňať nežnosti a ste dokonale spojení. Aj misionára môžete „zazimovať“, tým, že partnera objímate nohami. Skvelou zimnou polohou je aj 69, pri ktorej sa obaja túlite pokožkou k sebe a tak vzniká teplo nielen zo vzrušenia, ale aj telesného spojenia.

Načo sa vyzliekať?

Počas zimy môže ťahať na kríže. V bytoch nie je vždy vykúrené a na chrbát môže fúkať chladný vzduch. Všetko hrá v prospech toho, aby ste sa počas zimy nemuseli vyzliecť úplne. To je príležitosť užiť si sex inak ako počas letných horúčav. Zima je presne to obdobie, keď sa hodia podväzky, kostýmčeky, sexi oblečenie, ktoré vie zatraktívniť milovanie. Počas zimy v ňom nie je ani príliš horúco. Akákoľvek poloha bude ešte vzrušujúcejšia. No a to nehovoríme o atraktívnom zvádzaní aj v zabehnutom partnerstve.

Využite vône

Ylang-ylang, pomarančový kvet, pižmo, to je len niekoľko z tónov vôní, ktoré vedia zvýšiť libido. Počas zimy je aromalampa, s tou správnou vôňou, nesmiernym erotickým stimulom aj peknou dekoráciou do spálne. Milovanie pri svetle sviečok k zime patrí. Stačí ho skúsiť. Nesklame nikdy.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...