Odkopli ste ho? Tu sú znaky, že to bol správny krok

Päť znakov, ktoré vám jasne napovedia, že rozchod bola správna cesta.

27.10.2015 17:00
vzťah, komplikovaný vzťah, rozchod Foto:
Rozchod bol správnym krokom.
debata

Aký kľud!

Počas vzťahu s ním ste ani nevedeli, aký kľudný môže byť život. Len ste tŕpli, kde je, hnevali ste sa, že opäť nezavolal, hádali ste sa takmer nonstop. Boli ste psychicky unavená. A po rozchode neviete pochopiť, aký kľudný môže byť život.

Posiela vám vulgárne sms-ky

A teraz sa skutočne „vyfarbil“. Rozchod nedokázal akceptovať a denno denne vás častuje nechutnými sms-kami či mejlami. Ak sa stretnete, neušetrí vás nepríjemnej „sprchy“, útočí na vás slovne a je mu jedno, že máte práve po svojom boku ďalšiu osobu.

Ohovára vás

Hoci nikdy vašich prieteľov špeciálne „nemusel“ teraz im zavolá či napíše. Rozpráva o vás nezmysly, z ktorých sa vám točí hlava. A nepríjemné správy šíri aj cez facebook. Jeho statusy sa týkajú vás, ubližujú vašej povesti, ste z nich nešťastná.

Máte viac zlých spomienok

Iste, prežili ste aj pekné chvíle, ale v hlave máte skôr uložené tie horšie. Váš vzťah bol priveĺmi turbulentný, nestály a zničujúci. Pred očami máte ešte prebdené noci, hádky či nevydarené výročia, ktoré ste zažili.

Vašim priateľom nechýba

Boli ste spolu dlhší čas, ale vaši priatelia ho nikdy celkom neprijali. Stále im na ňom niečo „nesedelo“ a mali pravdu. V podstate sú za vás radi, že ste s ním skončili. Konečne! Pre nich je to uzatvorená kapitola.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rozhodnutie #znaky

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...