Očakávania mužov vo vzťahu, ktoré často ostávajú nenaplnené!

Čo vlastne ten chlap chce? Možno ste sa už pasovali s touto otázkou aj vy. Muži vstupujú do vzťahov s ružovými okuliarmi. Podobne ako ženy.

25.10.2015 11:00
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Aj muži očakávajú, že ich vzťah bude stále dokonalý.
debata (2)

Vzájomné očakávania sa však diametrálne odlišujú. To môže spôsobovať nezhody a často aj skúšanie, či by predsa niekto iný nevyhovoval viac. Konečne odhalíme tajomstvo nesplnených očakávaní.

Sex každý deň

Na internáte, keď neboli doma rodičia. Tajne aj v parku, kde neboli kamery. Sexovalo sa, kde to len bolo možné. Muži preto do spoločného života vstupujú s očakávaním, že to bude pokračovať a sex budú mať kedy sa im zachce. Realita ich prefacká z každej strany. Aktívne dvojice sa milujú dva až trikrát do týždňa. Štandard je podobné číslo, ale v mesačnom cykle. Sex veľmi často muži hodnotia ako nesplnené očakávanie vo vzťahu.

Starostlivosť ako od mamičky

Muži v kútiku duše dúfajú, že odísť z rodného hniezda k partnerke znamená, že sa o nich bude opäť niekto starať tak intenzívne ako mama, ktorá to už odmietla. Prirodzene, že to nie je účelom vzťahu, ale ešte bude potrebné asi veľa generačných výmen, kým muži prestanú od vzťahu očakávať materinskú opateru.

Kráska od rána do večera

Poriadne ich škrie, keď partnerka prestane byť tou okúzľujúcou divou, čo ju balili dlhé roky. Zrazu pochopili, že vás nebaví byť stále tip – top. Dokonca sa fintí viac do spoločnosti ako do postele. Pochopia, že partnerka sa ráno nebudí namaľovaná a upravená a nemá chuť na milovanie pred rannou hygienou. To nie je to, čo čakali.

Nič závažné sa nezmení

Stále dúfajú, že im ostane dostatok slobody na všetky staromládenecké radosti. Skutočne si myslia, že to bude ako pred tým, akurát s full servisom. Pre tieto očakávania chlapi často zahadzujú lásky a skúšajú liberálne partnerky, pri ktorých by mali viac slobody ako zodpovednosti. Nakoniec sa im to aj tak nedarí a nakoniec vytriezvejú z očakávaní, alebo ostávajú sami.

Stále to bude skvelé

Tento bod sa splní máloktorým mužom a rovnako aj minimu žien. Vzťah sám o sebe nie je dokonalým vynálezom. Dokonalým ho môžu spraviť len ľudia navzájom. To je cesta ale tak ťažká, že polovica manželstiev to vzdá na polceste. Tie, ktoré vydržia poznajú, čo muž aj žena od vzťahu očakávajú a snažia sa zbrúsiť hrany, aby spolu ladili ako dva okruhliaky v rieke spoločného života.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #intimity #milovanie #starostlivosť #očakávania

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...