Čo robia Francúzky inak, že sú také žiadané?

Nechajte sa inšpirovať Francúzkami, očarte muža ako ony.

26.10.2015 17:00
žena, Paríž, šarm Foto:
Čo sa môžete naučiť od Francúzok?
debata (1)

Zvádzajú a nechajú sa zvádzať

Áno, aj francúzske ženy rady zvádzajú mužov. Ale… večer s mužom si dopredu naplánujú v hlave a ťahajú za opraty. Ale tak jemne a nenápadne, že muž si myslí, že režisérom večera je on.

Knihy berú ako inšpiráciu

Francúzsky milujú literatúru a nechávahú sa ňou inšpirovať. Občas použijú vety z úst ich obľúbených hrdiniek, o ktorých nemajú muži ani páru. Znesú vznešene, výnimočne, zaujímavo. Muž oproti je „očarený“ a nemá ani páru o tom, že túto skvelú vetu jeho partnerka práve „ukradla“.

Prežitý deň nechajú za sebou

Ak idú Francúzky von, vychutnávajú si každú chvíľu a pre svojho spoločníka sú očarujúce, bezstarostné, svieže. Nerozprávajú o tom, ako ťažko pracujú, ani že majú problémy s matkou či so splácaním hypotéky. Problémy dňa zahodia v momente, keď opustia svoj byt.

Striedma krása

To je to, čo zaberá! Trocha maskary, rúž, vyčesaný drzol, čierne úzke šaty – a ide sa! Žiadne zložité účesy či nebodaj gélové nechty. Francúzky si vystačia s málom. Pretože ponúkajú svoju prirodzenosť, nespoliehajú sa na to, čo z nich urobia iní.

O mužovi si dopredu nič nezisťujú

Nechajú sa prekvapiť a pre muža sú tak viac autentické. Francúzky si túžia vytvoriť vlastný názor, nenechajú sa dopredu ovplyvniť rečami iných. Reagujú spontánne, nechajú sa unášať rozhovorom a držia si mierny odstup. O sebe hovoria menej, viac sa zaujímajú o svojho spoločníka.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tajomstvo #zvádzanie #Francúzky #šarm

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...