Vyskúšajte nežnosti, ktoré spravia každý sex úžasným

Dokážu vrátiť iskru do vzťahu. Sú unikátnou možnosťou, ako si počas milovania vyznať lásku.

22.10.2015 09:30
milovanie, vzťah, intimity Foto:
Hladkanie sa po tvári vyvoláva úsmev a prehlbuje intímne spojenie.
debata

Vedia nabudiť erotickú atmosféru, pridať nehu a dať pocit vzájomnej lásky. Omnoho intenzívnejšie, ako keď budete iba „súložiť“. Niektoré nežnosti patria k milovaniu ako soľ k chlebu.

Hladkanie po tvári

Hoci pri spojení pohlavia zažívame intenzívne pocity rozkoše, určite nezabudnite aj na ostatné časti tela. Hladkanie sa po tvári vyvoláva úsmev a prehlbuje intímne spojenie. Dokonca je dokázané, že zintenzívňuje pohlavný styk a vy si užívate tie intímne chvíle o niečo viac. Tvár má nesmierne veľa nervových zakončení vrátane erotogénnych zón a ak ju zapojíte priamo počas milovania, obaja prežijete výnimočne príjemné a hlboké pocity.

Bozky

Patria k predohre. To je prirodzené a jasné. Určite však patria aj k milovaniu. Počas vášnivého sexu sa niekedy zabudneme bozkávať a to je chyba. Nebozkávajú sa predsa len prostitútky. Už z toho vyplýva, že bozk je omnoho intímnejší ako rytmické pohyby. Určite si doprajte počas spojenia aj vášnivé pusy. Milostný zážitok naberie na vášni aj intenzite.

Vyznania lásky

Šepkajte ich, vzdychajte, pokojne aj kričte. Určite ale nebuďte ticho. Slová sú stále silným afrodiziakom. V miestnosti vedia vyvolať silnejšiu vášeň v porovnaní s čistými vzdychmi. Hoci ani na tie netreba zabudnúť.

Túlenie sa po milovaní

Ako končíte sex? Vyvrcholenie, v tom lepšom prípade oboch z vás, a milostný zážitok je na konci? Alebo je orgazmus príjemným prechodom, aby ste si ostali v náručí a tešili sa spoločne z tých najkrajších pocitov dvoch ľudí na svete? Mnoho dvojíc okamžite štartuje do kúpeľne a neostávajú spolu. Ak nešlo o rýchlovku pred odchodom z domu, ostaňte po milovaní pritúlení a zdieľate rozkoš spoločne. Uvidíte, že tým prehĺbite nielen milostný zážitok, ale zároveň to môže byť aj prechod k ďalšiemu číslu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #bozky #láskanie #nežnosti

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...