Láka vás sex v trojke? Položte si tieto otázky

Aj vás napadlo, aký by bol sex v trojke?

21.10.2015 09:30
trojka, muž, žena, žiarlivosť Foto:
Dve ženy a jeden muž v posteli. Ako to dopadne?
debata

Šesť rúk a tri ústa spojené dohromady. „Trojka“ v posteli! Čo na to hovoríte? Tajne o nej snívate alebo ste už podniklu kroky k jej zrealizovaniu?

Prizvať si do postele, kde spávate výlučne vy a partner, tretiu osobu, nie je maličkosť. Skôr, než tak urobíte, si preto utrieďte myšlienky. Prečo chcete trojku? Máte skutočne obaja chuť experimentovať, ste tomu naklonení a je to spoločnou vašou túžbou? Alebo sa s partnerom tak veĺmi v posteli nudíte, že urobíte čokoľvek, len aby ste ju zažehnali?

Zamerať by ste sa mali aj na výber človeka do vašej trojky. Chcete si užiť vášnivú noc a nepoznané vzrušenie? Alebo z trojky túžite urobiť stálu súčasť vášho sexuálneho života? Má hrať tretia osoba vo vašom vzťahu nejakú stálu rolu?

Čo ešte treba zvážiť? Napríklad to, koho oslovíte? Niekoho známeho, koho poznáte obaja? Alebo vyrazíte do baru a „dáte reč“ s celkom neznámym ale sympatickým človekom? Trojka nemusí vždy skončiť ako vo filme, môže to vypáliť aj celkom trápne. Počítajte s tým, na druhej strane sa nedajne odradiť.

Pre mnoho žien je lákavejšia predstava sexu s dvoma mužmi. Odpadá im tak konkurencia a stávajú sa kráľovnami večera. Partner sa však môže dostať pod veľký tlak a počas noci bude nepoužiteĺný.

Či už sa rozhodnete pre trojku s dvoma mužmi alebo si prizvete ženskú posilu, predtým, než na to „skočíte“ s partnerom si ujasnite, o čo ide! Vyhnete sa tak žiarlivostným scénam či osočovaniu, ak sa niečo počas noci „pokazí“.

A dôležité pravidlo! Má to byť trojka, takže všetci zúčastnení by sa mali zapájať, ani jeden by nemal mať pocit, že je „odstrčený“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #posteľ

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...