Štyri tipy pre vzťah na diaľku, posilnite ho!

Všetko má svoje pre a proti. A aj keď bývate častokrát smutná, pretože momentálne, alebo už dlhšie, musíte sa pasovať so vzťahom na diaľku, tu sú štyri tipy, ktoré môžu mať pre váš vzťah pozitívny efekt.

22.10.2015 14:30
vzťah, dôvera, láska, vzťah na diaľku Foto:
On je inde, ona inde. Vzťah na diaľku má veľa nevýhod, ale dá sa v ňom nájsť aj niečo pozitívne.
debata

Dôvera

Každý silný vzťah je založený na dôvere. Vzťah na diaľku je najlepší spôsob, ako si overiť, či partnerovi dôverujete, alebo nie. Ak mu neveríte už teraz, ako sa naňho budete môcť spoľahnúť, keď budete bývať v spoločnej domácnosti? Vo vzťahu na diaľku môžete túto dôveru v tom lepšom prípade posilňovať.

Zhodnotenie vzťahu

Chýba vám každodenné maznanie, túlenie, dotyky a bozky? Áno, fyzickú vzdialenosť vo vzťahu je náročné zvládnuť. Ak to pre vás nie je samozrejmé, že je tu stále pre vás, naučte sa prostredníctvom vzťahu na diaľku svojho partnera oceniť, a on si vďaka tomu uvedomí, čo skutočne má a aký dôležitý pre vás je.

Konverzácia v takomto vzťahu

Nehovoríte spolu toľko, ako partneri, ktorí spolu žijú v jednej domácnosti. Vaša komunikácia je obmedzená na telefonovanie cez skype, chat, textové správy. Ale aj to je skúsenosť, ktorá ukáže, či ste na vťah zrelí, a hlavne, či je vaša komunikácia na rovnakej intelektuálnej úrovni. Pretože, ako už iste viete, komunikácia je základom vzťahu. Takže smelo do overovania.

Vzdialenosť ako záťažový test

Bez ohľadu na to, ako dlho ste už bez svojho partnera, či je to len pár týždňov, mesiacov alebo nebodaj rokov. Vzťah na diaľku je test partnerstva. Nie každý totiž vzťah na diaľku zvládne, mnohé páry zlyhajú. Podľa toho, či ste tu stále jeden pre druhého, zistíte, či k sebe skutočne patríte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Dôvera #komunikácia #zlyhanie #vzťah na diaľku #maznanie

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....