Zapojte zadok pri sexe. Nemusí to byť len anál!

Mnoho žien má panický strach zo zapájania ritky do nežností.

19.10.2015 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Zadok ženy je skutočným symbolom erotiky.
debata

Zadok je pritom pre mužov vysoko hodnotený, obľúbený, považujú ho krásny, dokonca pre niektorých je parametrom výberu partnerky. Aby sa partner nabažil vášho pozadia, nemusí ísť len o análny sex. Naučte sa pracovať správne so zadkom. Erotike to len prospeje.

Masáž zadku

Masáž hlavy a chrbtice, ramien a stuhnutej šije je skvelá možnosť, ako s partnerom rozihrať príjemné dotyky, uvoľniť sa a postupne premostiť na vlnu sexuality. A čo zadok? Má množstvo nervových zakončení. Preto je príjemné, ak sa ho partner dotýka, hladí ho a masíruje. Rovnako odbúrava stres ako pomalá masáž hlavy. Možno ste o tom ani netušili, pretože zadok do hier tela nezapájate. Dajte si vymasírovať sedací sval a uvidíte ten príval uvoľnenia. Partner sa môže skutočne vyblázniť, nič nepokazí. Ide len o sval, ale uvidíte, ako si ho vo dvojici užijete.

Masírujte pozadím

Ako je príjemné nechať sa masírovať, tak bude pre vašu polovičku rozkošou prijať masáž vaším pozadím. Známa erotická Nuru masáž využíva pozadie práve ako dokonalý masážny nástroj. Sedací sval je dosť pevný, ale vynikajúco kopíruje telo. Stačí sa iba kĺzať partnerovi po tele a prekĺžete sa k blahu. Môžete to skúsiť vo vani, alebo s použitím masážneho oleja. Masírovať môžete aj chrbát, ale pokojne aj jeho penis. Toto vysoko intímne spojenie sa vám bude páčiť.

Prvé kontakty so zakázanou komnatou

Zadok je citlivý, ale nie príliš, aby ste si nemohli dovoliť aj experimentovanie. Žena, ktorá hovorí, že ju neláka ochutnať z komnaty sado – maso dobrodružstiev, nehovorí pravdu. Zadok vám pritom môže sprostredkovať práve malú ochutnávku. Či už partner na vašu ritku pár ráz udrie dlaňou, alebo si pomôže aj horúcim voskom, uvidíte, že si to užijete obaja. Pri polohe odzadu ho môžete sama povzbudiť, aby si pleskol, ako sa hovorí, po holej. Vaše sexuálne obyčaje sa opäť obohatia o nové poznanie.

Využite moc zadku

Zadok ženy je skutočným symbolom erotiky, ktorý sa tiahne ako Ariadnina niť celým mužským pokolením. Skúste partnera niekedy zadočkom zvádzať. Prečo využívať na koketné flirtovanie večer medzi sebou len úsmevy, nohy a poprsie? Ukážte, že aj zadok je vašou prednosťou. Dobré nohavičky vedia skutočne zo zadku spraviť magnet pohľadov. Či už zvolíte francúzske tangáče, alebo len špagetové nohavičky, verte, že budete mať úspech.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky #sexy zadok

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...