Sexuálne zlozvyky, za ktoré vás chlap nepochváli

Medzi nevydareným pokusom a zlozvykom je nesmierne krátka vzdialenosť. Milostný život mnohých žien funguje podľa naučených stereotypov, pokusov a omylov.

14.10.2015 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži milujú aktívne polovičky.
debata

Preto sa ľahko do skladby erotických pohybov dostanú aj zlozvyky, ktoré žiadnemu mužovi nebudú lichotiť. Pozor, čím dlhšie žijete so svojim zlozvykom, o to ťažšie sa ho zbavíte.

Spoliehate sa na aktivitu polovičky

On má byť ten, kto pozýva na rande, večere, dáva návrhy, dvorí a v posteli sa musí snažiť, aby ste si to vy užili. Pozor, emancipácia postihla už aj spálne a ak máte názory ako ženy pred päťdesiatimi rokmi, tak ste pre muža rovnako atraktívna ako spomínané ročníky. Dnes si už žena vie vybrať, čo sa jej páči. Ak chce romantiku, pokojne ňou začne, rovnako ako drsnejšou súložou. Nehrajte sa na tú, čo musí byť neustále dobývaná. Je to prežitok a zlozvyk v jenom. Muži milujú aktívne polovičky. A tým sa vedia aj znamenite odmeniť.

Viete orál

Mať ústa a vložiť si do nich penis neznamená vedieť orálny sex. Najhorším zlozvykom je, ak chodíte len perami hore a dole po penise. Muži sa potom právom pýtajú, či je to všetko a čo sa to vlastne iným na orálnom sexe páči? Pri orále treba využívať jemný vákuový efekt a hrať sa s jazykom. Kreativite sa medze samozrejme nekladú, ale hore a dole to je zlozvyk, ktorý je veľmi rozšírený.

Všetko už viete

Partnerovi sa naježia vlasy dupkom ak zistí, že má v posteli partnerku, ktorá už má v malíčku všetky sexuálne zdatnosti. Nie je to len najväčší omyl, ale zároveň predpoklad k tomu, že partner už dopredu vie, že to nebude s vami žiadna sláva. Úloha ženy nekončí pri milovaní roztiahnutými nohami. Ak toto robíte ako prvé aj posledné, je to podľa muža tá najhoršia etuda sexuálneho života.

Mĺkvosť

Zvyk zdržať jazyk za zubami si mnohé osvojili. V mladosti ste nemohli rušiť spolubývajúcich na intráku, či prezradiť sa pred rodičmi, ak ste boli s milým v izbe. Zo zvyku sa tak stal zlozvyk, pretože aj na vlastnej pôde máte stále hlasivky akoby na dovolenke. Lenže mužov vzrušuje zvuková kulisa sexu často mnoho viac ako mechanické pohyby pri súloži. Doprajte mu tento zážitok a začnite bojovať so zlozvykom ticha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne praktiky #milovanie #pasivita

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...