Čo mužov na ženách rozčuľuje viac a čo menej?

Každodenné hádky sú pre mužov hotovou katastrofou, naopak, kilá navyšeu partnerky až tak neriešia.

17.10.2015 11:00
muž, smútok Foto:
Čo ste mu zasa povedali?
debata (2)

Zoznamovací portál Elite Partner urobil prieskum medzi 5 6000 svojimi členmi, ktorí mali odpovedať na otázku, čo ich na žene privádza do šialenstva. A prvenstvo u mužov získali ženy, ktoré sa dlhodobo zaoberajú nedokonalosťami svojho partnera.

Čo mužov rozčuľuje najviac: večná kritika, rutina v sexe, každodenné hádky

Nič proti úprimnosti, ale ak patríte medzi ženy, ktoré na svojom partnerovi neustále hľadajú aj tie najmenšie chybičky a tie mu neustále „vyhadzujú“ na oči, ste na najlepšej ceste k statusu single. A večné hádky pre hlúposti mužov takisto unavujú a sú ochotní kvôli tomu vzťah ukončiť. Až 38 percent mužov v prieskume uviedlo, že sníva občas o niekom „novom“ v posteli. Takže rutina v spálni je pre nich takisto nepríjemnou záležitosťou. Okrem toho sa ešte vyhnite rozhovorom o domácnosti, poriadku a nákupoch – naozaj ich neznášajú.

Čo mužov rozčuľuje trocha menej: Obmedzovanie slobody a nedôvera

Ak mužom zúžite ich slobodu, zareagujú podráždene. Ak to však nepochopíte a budete stále trvať na svojom, až 26 percent ich zo vzťahu odíde. A pozor! Aj žena – detektív, nie je práve partnerkou snov. Ak je vašou záľubou prehľadávanie jeho mejlov či tajné pátranie v jeho mobile, čo najrýchlejšie s tým skončite.

Čo mužov rozčuľuje najmenej: kilá navyše, flirtovanie, téma detí a ex

Ak vás vytáča jeho ex, radšej sa o tom nezmieňujte. Vlastne, ani nemáte prečo. Len 6 percent mužov v priekume uviedlo, že má so svojou ex nejaký kontakt. Podobné percento mužov priznalo, že nadváha ich partnerky je pre nich istým problémom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #rozchod #hádky #partnerka

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...