Nebaví ho sex? Je za tým milenka, alebo len...

Ženská logika radí, že ak muž stratí záujem o posteľné radovánky, chodí na zálety.

13.10.2015 17:00
sex, vzťah, intimity, bielizeň Foto:
Niekedy stačí pár zvodných pohybov a sexi bielizeň.
debata

Dlhé roky je muž definovaný ako živočích s permanentnou chuťou na sex a ak ju prestáva mať u jednej, logicky ju odoberá nejaká iná. Omyl! Nezáujem o sex zo strany muža je len v mizivom percente prípadov spôsobený mileneckou aférou.

Inú v tom nehľadajte!

Určite nie ako prvý dôvod straty sexuálneho nadšenia. Po prvé muž, ktorý hľadá milenku, je sexuálne aktívny natoľko, že pár ráz obehnúť poza bučky mu nenarobí vo výkonnosti paseku. Pokles sexuálnej výkonnosti je až na posledných miestach prejavu skutočnej nevery. Preto je málo pravdepodobné, že strata záujmu sa rodí práve v inej posteli.

Prestávate byť vyzývavá

Veľmi častý dôvod, ktorý muža odradí od snáh v posteli. Jednoducho mu prestávate stáť za námahu. Drsne povedané, no muži tieto veci nepovedia do očí, ale skôr sa otočia na druhý bok, akoby sa mali oddať predohre, bozkom, nežnostiam. Stačí rýchlo zmeniť postoj. Dať si sexi bielizeň, spraviť pár pohybov zvodnosti, pridať k sexu trochu vulgárnosti a uvidíte, že posteľ bude vŕzgať jedna radosť.

Zvažuje rozchod

Smutná správa pre všetky, ktoré si myslia, že je doma všetko v poriadku. Muži niekedy neriešia problémy vo vzťahu inou ženou, ale skôr otázkami, či nie je lepšie ukončiť niečo, čo sa im nepáči a hľadať svoje šťastie odznova. Ak muž začína mať pocit, že vás má dosť, v sexe darmo budete chcieť, aby hral prvú ligu. Preto pozor, ak sa začína z vášnivého muža meniť na utiahnutého a neaktívneho partnera. Nemusí v tom byť iná žena, práve naopak, na vine môžete byť vy a váš vzájomný nesúlad.

Jednoduchá únava

Niekedy sa nedeje nič, čo by ste mohli ovplyvniť. Na partnera jednoducho prišla únava, ktorá môže trvať aj viac dní. Stres v práci, psychické vypätie, alebo fyzické vyčerpanie. To všetko sú dôvody, pre ktoré môže povedať nie. Aj muži majú svoje dni. Nefunguje to tak, že partner musí rešpektovať ženine nálady a chute, ale keď on náhodou povie nie, už je oheň na streche. Niekedy stačí len trocha času a partner sa opäť dostane do formy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nevera #sexuálna príťažlivosť #vyzývavosť

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...