Situácie, v ktorých vás nesmie vidieť!

Je jedno, či ste s mužom týždeň alebo dva roky. Stále chcete byť preňho atraktívna.

21.10.2015 17:00
skrývačka, skryť sa Foto:
Niekedy je lepšie na chvíľu sa vytratiť...
debata

Sú však situácie, nálady a faux pas(y) v živote ženy, ktoré si gentleman muž jednoducho nezaslúži pozorovať. Ak k nim príde, oplatí sa niekam skryť, na chvíľu sa skrátka vypariť.

Počas menštruácie

Chúliac na gauči, s termofľašou na bruchu, v pyžame XXL veľkosti a v kŕčoch. Každá žena chce svojho partnera od takýchto pohľadov ušetriť, kým sa dá. Nech tieto momenty pre vás ostanú tajomstvom.

Prežieranie

Ktorý muž by ocenil pohľad na ženu, ktorá nevie udržať na uzde svoje chuťové poháriky? Tlačí do seba tortu, vzápätí zemiakové chipsy a potom sa ide znova šňúrať do chladničky, či tam predsa len niečo neobjaví. Napokon si ľahne sýta na posteľ a vzdychne, že má dosť! Myslíte, že v takýchto chvíľkach si muž povie: Túto ženu si chcem vziať?

Hysterické výpady

Je jedno, čo vás rozčúli. Či vám neprišli peniaze na účet, keď ste to očakávali, či vás vytočila v práci kolegyňa a špinavé topánky vášho partnera sú poslednou kvapkou… Hádka s mamou, hluční susedia, vytočenie do krajnosti… To vám na atraktivite nepridá, naučte sa ovládať, dá sa to. Trikrát sa nadýchnite, kým vybuchnete.

Skrášľovací deň

Zvyčajne si ho ženy doprajú, keď majú víkend len samy pre seba, alebo kým nepríde muž z práce. Väčšina pleťových masiek nevyzerá pôvabne, napríklad také uhorky na očiach či stekajúci med po tvári ozdobený hladkou múkou. Váš muž vás chce peknú, ale nepotrebuje sledovať prezradené tajomstvo celého procesu v priamom prenose!

Po hýrení

Vyrazili ste si z kopýtka? Samozrejme, bez neho. On sa budí ráno v posteli a vás vidí – s rozmazanou maskarou, tackať sa, alebo smerovať rovno na toaletu. Nuž, pre mnohých mužov pohľad, ktorý, slušne povedané, odradí. V niektorých prípadoch až zámienka na rozchod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #skrášľovanie #atraktivita #hystéria #tackanie #hýrenie

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...