S týmito trikmi ho určite dostanete. Nadlho!

Možno o čosi nadsadené, ale pravdivé. Ak ho chcete získať, skúste sa správať podľa týchto odporúčaní.

12.10.2015 07:00
Potrebujete  nápad na rande? Foto:
Páči sa vám a chcete si ho udržať?
debata

Tvárte sa šťastne pri všetkom, čo robíte

Muži majú radi optimistky. A tak je veĺmi žiaduce, aby ste sa šťastne usmievali nielen počas romantickej večere v talianskej reštaurácii, ale aj počas vysávania obývačky či nákupu potravín v supermarkete. Ide o pozitívne životné nastavenie, ktoré je príťažlivé. Veľmi.

Nehrajte neustále nedostupnú kráľovnú

Trošku okolkov ho naštartuje, to áno. Ale je treba vedieť, kedy s komédiou na „nedostupnú“ prestať. A malo by to byť vtej pravej chvíli, aby jeho žiadostivosť bola na maxime. Inak ho večné naťahovanie prestane baviť a poobzerá sa inde.

Keď vám niečo hovorí, tvárte sa zaujato a prejavujte nadšenie

Aké zaujímavé! To si naozaj prežil? Ty ale vieš človeka prekvapiť! Podobne ladené vety vypúšťajte pri rozhovoroch s mužmi, ktorí sa vám páčia, z úst čo najčastejšie. Nielenže mu ukážete, že ho považujete sa zaujímavého človeka, ale ho aj povzbudíte, aby sa s vami rozprával častejšie.

Spriateľte sa s čo najväčším počtom jeho kamarátov

Ak máte dar získať si na svoju stranu ľudí, využite ju. Jeho kamaráti vás musia mať radi. Ak sa to podarí, máte jeho sdce nadlho dobre poistené. Muži na názor svojich kamarátov naozaj dajú a ak im schália novú partnerku, dokonca si ju obĺúbia, sú to extra body.

Doprajte mu občas pocit, že bez neho ste stratená. Úplne

Muži chcú ukázať, že sa dokážu o váa postarať. Chcú mať pocit, že sú nápomocní, či ešte lepšie, nepostrádateĺní vo vašom živote. A pre vás to znamená, že musíte zo seba z času na čas urobiť stratenú krehkú vílu, ktorá si s niečim nevie poradiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #triky #partner #optimista

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...