Ženské triky: Čo všetko viete mužovi vyčítať z očí?

S tvrdením, že oči sú okná do duše možno len súhlasiť.

08.10.2015 17:00
pár - posteľ - milovanie - predstieranie orgazmu Foto:
Pozerajte sa mu pozorne do očí...
debata

Vedieť čítať z očného kontaktu patrí k základom ženských znalostí a tvorí súčasť povestného šiesteho zmyslu. Už len svoje „ženské schopnosti“ uviesť do praxe a každodennej rutiny.

Nad očami nemáme kontrolu

Z tohto faktu vychádza ich pravdovravnosť. Jemné pohyby očí súvisia s myslením, sú autonómne počas zaspávania. Ani tí najlepší hráči pokru nevedia ovplyvniť pohyby očí a tak často prezradia celkom nevedomky, či im ide karta, alebo blufujú. Nad očami nikto nemá kontrolu a tak viete iba jedným pohľadom odhaliť úmysly aj zámery toho, komu sa zahľadíte do zreničiek.

Láska je priezračná ako pohľad

Láska je chemický proces a preto oči veľmi rýchlo vedia naznačiť, či ten s kým sa rozprávate je zamilovaný, alebo iba kamarát. Sledujte zreničky. Zamilovaný muž ich má prirodzene rozšírené. Pohyb očí je priamy, ale často oči klopí, aby naznačil úctu k vašej osobe. Už sa nemusíte pýtať, či vás ľudí, alebo nie. Máte ho ako na tanieri ak sa naučíte vnímať prejavy jeho očí.

Klamstvo sa skryť nedá

Peknými rečičkami sa dá zmiasť veľa ľudí, ale krátky pohyb očí po položení otázky nevie ovládnuť takmer nikto. Ak smeruje pohľad očí vľavo hore, je to znak, že mozog začína vytvárať konštrukcie. To znamená, že nereflektuje a nespomína. Vtedy by oči švihli doprava. Na základe takejto jednoduchej pozorovacej znalosti môžete ľahko identifikovať, či sa prepracovávate k pravde, alebo počúvate iba vymyslené príbehy. Aj okamžitá reakcia a priamy pohľad do očí naznačuje príliš veľkú kontrolu a iba hru na úprimnosť.

Priame pohľady

Štúdia zaoberajúca sa pohľadom v roku 2014 predstavil pohľad človeka, ktorý sa cíti sebaisto. Jeho pohľad je priamy, pokojne kĺže po ľuďoch a zrak neklopí ani nesmeruje hore. Oči v tomto prípade kopírujú pevný postoj a pocit vlastného sebavedomia. Úsmevy a srdečné podania ruky môžu totiž pokojne znamenať, že človek len kryje svoju plachosť. Oči sú tie, ktoré prezradia, či sa v spoločnosti skutočne cíti sebaisto a príjemne.

Baví ho sex s vami?

Odpoveď vám dá opäť očný kontakt. Najlepší milenci sú práve tí, čo počas milovania vyhľadávajú očný kontakt s partnerkou. Nielen z očí do očí. Pokojne môžu kĺzať aj po nohách, poprsí, bruchu, alebo odzadu po chrbte. Ak partner nemá väčšinu času oči zatvorené, nemusíte sa ho pýtať, či je spokojný. Práve vám to povedali jeho zreničky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #emócie #čítanie #oči #zrak #pohľad

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...