Ako si dopriať análny sex bez starostí?

Hygiena, bolesť, predsudky. To všetko sú nepríjemné myšlienky, ktoré nám víria v hlave, keď sa povie slovo anál. Nechajte ich vyfučať z hlavy a užite si rozkoš, ktorú môžete vyťažiť zo svojho tela. Vie jej poskytnúť skutočne veľa.

07.10.2015 15:00
sex, milovanie Foto:
Prečo sa neobávať análneho sexu.
debata (5)

Čistota je základom

Obavy kvôli čistote mať netreba. Konečník je z hľadiska čistoty dokonca sterilnejším prostredím ako ženská vagína. Dôvod je prostý, vo vagíne žijú baktérie tvoriace kyslé prostredie, v konečníku je po umytí skutočne len čistá sliznica. Netreba ani žiadnu črevnú sprchu. Penis partnera nie je torpédo. Preto stačí, ak análny sex budete mať až po toalete a umyjete sa trochu hlbšie ako obvykle. V tom prípade sa už nemusíte báť nečistôt ani zápachu.

Bolesť

Análny sex nebolí. Na jeho zlej povesti sa podpísali necitliví muži a prípadné zdravotné problémy. Ak netrpíte hemoroidmi, ktorých prevencia je práve masáž konečníka, nemáte žiadny zápal, ani trhlinky, análny sex bolieť nemôže. Penis nie je tak veľký, aby vám spôsobil ujmu na tele. Jediné je však potrebné, dodatočné vlhčenie. Konečník sa sám na rozdiel od vagíny nezvlhčuje. Ak partner nemá dostatok prostatickej tekutiny, použite lubrikant, alebo lacnú alternatívu v podobe vazelíny z lekárne. Je rovnako spoľahlivá ako lubrikant, ale pre peňaženku nevýslovne prijateľnejšia. Potom stačí už len opatrne uvoľniť konečník pomalou masážou a práve análny sex preverí, ako je váš partner citlivý.

Normálna súčasť milovania

V európskej „kresťanskej kultúre“ je považovaný análny sex stále za praktiku proti dobrým mravom. Netreba to však brať celkom doslovne. Análny sex je už bežnou súčasťou spální milencov, ktorí si vedia potešenie z ich tiel náležite užiť. Rozhodne nebudete patriť k deviantom a zvrhlíkom, skôr k milostným labužníkom.

Prečo sa vám anál bude páčiť?

Análny sex nie je len jednostranná cesta potešenia pre partnera. Ženy, ktoré prekonali zábrany, pochopili, že je to spojenie vrcholne intímne a rozkošnícke. Pri tejto praktike penis dráždi vagínu z inej strany, čo sa prejaví na vzrušení. Samozrejme zatiaľ si môžete dráždiť klitoris sama, alebo zapojiť partnera. Variácií je naozaj mnoho a ide len o to, nechať starosti bokom a vyjsť v ústrety análnemu poznávaniu.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #milovanie #erotika #predsudky #čistota #análny sex #užíť si

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....