Veci, ktoré sa vo filmoch dejú. V reálnom živote sotva...

V romantických zaľúbených filmoch sa to deje. Šťastné konce a princovia na bielom koni... Čo ešte všetko v realite nájdete ťažko?

09.10.2015 15:00
šťastný pár, láska, zamilovanosť Foto:
Na určité situácie skrátka nečakajte.
debata

Bohatý muž sa zaľúbi

… ale do chudobnej dievčiny! Áno, toto sa vo filme skutočne odohralo. Multimiliardár sa zaľúbil do prostitútky, kúpil jej krásne šaty, precestovali spolu veľa nádherných miest a jej život sa obrátil naruby. V realite to však vyzerá trochu inak. Bohatý človek si zrejme ani nevšimne, ak je v miestnosti spolu so slúžkou.

Milostný trojuholník

Poznáte ženu, ktorá sa v rovnakom čase zaľúbila do dvoch mužov a o oboch aj bojuje? Tento ľúbostný trojuholník možno nájsť v ľúbostných filmoch a seriáloch, deje sa. Ale ide o klišé, ktoré v skutočnom živote neexistuje.

Rýchly sex na stole

Vo filmoch sa to deje všetko. Vo vašom živote nie a preto si myslíte, že ste iná. Ostatní však tiež bežne nezažívajú situácie typu: „Zaženie“ vás do kúta, vy trochu zdvihnete nohu a ste veľmi vášniví… Potom prejdete ku kuchynskému stolu, ktorý je záhadne uprataný a tam si to rozdáte. Áno, vo filmoch sa to deje…

Po veľkej hádke…

Perfektný koniec! V normálnom živote sa to nedeje. Muž, ktorý sa rozišiel so ženou (alebo naopak), nečaká na peróne a vo chvíli, kedy už skoro „navždy“ odíde, on ju v dave zbadá a veľká láska pokračuje…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #rýchlovka #realita #trojuholník #šťastný koniec #romantický film

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...