Bude empatický milenec? Odhaľte to skôr než vhupnete do postele!

Nie je to veľkosť penisu, ani plejáda polôh, ktorou vás ohúri. Ženy sa zhodli, že najlepší v posteli sú empatickí muži.

04.10.2015 14:00
mužský kolektív, sebavedomie Foto:
Muži v mužských kolektívoch sa nevedia vcítiť do milovania plného nehy a láskania.
debata

To, že majú penis ako skalu, lenže s ním aj srdce obvykle zisťujú, až keď vzťah beží na plné obrátky. Rozchádzať sa kvôli sexu sa nehodí, preto je lepšie empatiu muža oskenovať skôr, ako dáte nohy od seba.

Rola starého mládenca

Status single síce oprášil nepríjemnú pachuť staromládenectva, no muchy mužov, čo sú bez partnerky aj po tridsiatke, či dokonca ešte neskôr, ostali. Majú znížený prah empatie so ženou. Nielen v oblasti sexu, ale aj v oblasti prispôsobenia sa a hľadania vzájomného porozumenia. Pozor preto na mužov, čo sa charakterizujú ako trendy – single povahy, ale v špiku kosti ostávajú stále málo empatickí starí mládenci.

Muži z čisto mužského kolektívu

Ak sú osem a viac hodín len v prostredí mužov, je ťažké predostierať mu svoje potreby. V mužskej svorke sa pozerajú na svet len z jednej strany a vy mu nevyvrátite názor desiatok jeho kamarátov. Muži v čisto mužských kolektívoch sú viac naladení na prijímanie informácie v znamení testosterónu a preto sa nevedia príliš vcítiť do milovania plného nehy a láskania. Nie je žiadne tajomstvo, že muži, ktorí dominujú čisto mužským prácam, vedia mať šikovné ruky na prácu, ale na uspokojenie ženského tela sú trochu ľaví.

Pozor na reči

Bude pred vami hrať človeka, ktorému záleží predovšetkým na vašich potrebách. Lenže kto sa nerobí lepším, ak chce ukázať našuchorené perie? Muži sú pre ženský šiesty zmysle dosť dobre čitateľní. Ako vnímajú ženy ako čašníčky? Čo si skutočne myslia o žene za volantom, za barom, alebo v obchodoch? Bez zbytočných otázok si všímajte jeho reakcie. Sú automatizované a ak nie sú rovnocenné ako k mužom, jeho vnímavosť k vám bude na inej frekvencii, ako by ste si želali.

Zažili obdobie plateného sexu

Ak muž navštívil verejný dom kvôli skúsenosti, znamenať to nemusí nič. Ak v období sexuálneho pôstu investuje miesto do porna priamo do nevestincov, tak je podľa Neila Malamuth z University of California v Los Angeles takýto muž neschopný empatie so ženou. Nikdy vás pravdepodobne nepochopí v posteli a ani v bežnom živote. Preto nenápadne presondujte jeho minulosť a prístup k platenému sexu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #skúsenosti #empatia

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...