Netradičné úvody k sexu! Prospejú každému vzťahu

Pusa, pohladenie, túlenie a objatia. Schéma, ktorá už je doslova otrepaná.

03.10.2015 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Na milovanie využite všetky miestnosti svojho bytu.
debata

Nová forma úvodu k sexu môže navnadiť, opäť rozprúdiť hormóny, vyvolať vášnivé reakcie a pod perinu vdúchnuť nový vietor na povzbudenie milostných noci. Vyskúšajte. Banovať nemôžete…

Cvičenie

V posilňovni je o niečo lepšie ako doma na chodbe, ale ani to nie je úplne stratené. Len čo sa začnete prehýbať, vyrovnávať, zakopávať a predkopávať, môžete to pri uprenom zraku vášho partnera robiť o niečo zvodnejšie. Na stehná je ideálny cvik rozťahovanie, podporí to aj brucho, zadok aj chuť partnera okamžite sa váz zmocniť. Ak cvičíte doma, môžete si úspech takejto cesty k milovaniu overiť už pod sprchou. V prípade posilňovne cestou domov určite nestihnete vychladnúť, akurát sa ešte viac vyhladovať nie na večeru, ale na láskyplné splynutie. Čaro tejto hry je tak trochu v tom, že komunikujete iným jazykom a zvádzate sa tak, ako by to možno robili cudzí ľudia. To vás oboch náramne vzruší.

Zabudnite na nohavičky

Pri upratovaní, pri televízore, len tak, počas poobednej siesty. Nemusíte vôbec nič hovoriť, ani robiť, len tak trochu, z pasie, roztvoriť nohy. Nie je muž, ktorý by si nevšimol, že nemáte na sebe nohavičky. Je to pre neho akési volanie divočiny, ktoré prebudí aj v gaučovom fanatikovi pravekého lovca. Určite je to lepšie ako klasické predohra, ktorú by vám už mohol odrapotať ako básničku.

Trochu hádky

Adrenalín. Látka, ktorá sa do tela vyplaví, ak nám trochu vystúpi tlak. Nie je veľmi tradičné začať sex hádkou, ale napríklad talianske manželstvá sú tým povestné. Najprv lietajú taniere a potom vŕzga posteľ o sto šesť. Nemusí to byť práve agresívna hádka. Stačí niekedy len malé podpichnutie, nejaká zámienka na vyprovokovanie, ktorá partnerovi zrýchli pulz a vy ho na záver s úsmevom pobozkáte. No adrenalín v krvi ešte pár desiatok minút ostane a potom uvidíte, že Päťdesiat odtieňov šedej nemusíte prežívať len v kine.

Znásilnenie

Rošáda nemusí byť od veci, ak prospeje dobrej veci. Znásilnenie muža ženou nie je obvyklé, no ak si ho zahráte na domácej pôde, je to skutočne adrenalínový zážitok na nezaplatenie a dokonca zadarmo. Vrhnúť sa na partnera, vzrušiť ho a použiť aj trochu nátlaku a násilia, nie je obvyklá cesta k milovaniu, ale o to záživnejšia. Skúste na partnerovi erotický nátlak. Niekedy práve ten potrebuje vzťah, ktorý balansuje na hrane rutiny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #sexuálne techniky

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....