Prečo sú muži pri nevere odhalení častejšie ako ženy?

Neverník svoju aféru dlho neutají, žena áno. Čím to je?

05.10.2015 15:00
nevera, vzťah, láska, problém Foto:
A je to tu! Predsa má milenku.
debata (1)

Nevera sa vo vzťahu občas pritrafí a potvrdzujú to aj štatistiky. Čo je však na nevere zaujímavé je fakt, že muži sú pri nej odhalení častejšie ako ženy. Neverníčky poznajú viac trikov, ako neveru pred partnerom zatajiť. Ako je to možné?

Hoci na seriály muži častokrát flflú, že ich polovičky pri nich stále vysedávajú, pri nevere sa ich sledovanie zíde. Ženy aj z nekonečných sérií ovládajú triky či výhovorky, ktorými sa dá nevera „ututlať“. Pohotovo spietajú záplateky, ktoré by mužom ani len na um neprišli.

Svoju rolu zohráva aj emociálna inteligencia u žien. Sú všímavejšie a citlivejšie a tak už jemné „zakolísanie“ správania u partnera zaznamenajú. Skutočnosť, že sa správa zrazu inak síce on popiera, ale veľmi nedokonale. A tak sú na stole otázky a otázky, ktoré zväčša muž neustojí a prizná farbu.

Ženy sa môžu spoĺahnúť na kamarátky. Ak ich majú kryť, tak ich skutočne kryjú. Nič nepopletú, nevyzradia nič navyše. Aspoň nie pred „nebezpečnými“ osobami. Muži majú vo svojich vzťahoch väčší chaos. Častokrát si nepamätajú, komu čo povedali, kedy zaklamali a kedy hovorili pravdu. A tak sa takýmito cestičkami pravda k oficiálnej partnerke dostane o čosi rýchlejšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nevera #správanie

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...