Do čoho ste to spadli? Rýchlo od neho utekajte!

Sú tipy mužov, ktorí sú pre život jednoducho nevhodní. Dajte si pozor, aby ste práve takému nesadli na lep.

30.09.2015 11:00
krik, hádka, kríza Foto:
Už ste narazili?
debata

Lakomec

Ak je príliš lakomý na to, aby si dal s vami kávu či pohár vína v bare, nie je to dobré znamenie. Ale ak mu predsa len neodoláte, pripravte sa na to, že jeho lakomosť sa neobmedzuje len na konzumáciu v reštauráciách. Všetky spoločné výdavky neustále kontroluje, nikdy, ale naozaj nikdy vám nekúpi nič „mimo“ rozpočet a všetko, čo kúpi, vám vyúčtuje presne na polovicu.

Sľubotechna

Zniesol by vám aj modré z neba… Zobral by vás až na kraj sveta… Ale musíte počkať, lebo teraz sa mu to práve nehodí. A vy čakáte, kým konečne splní aspoň zlomok toho, čo vám nasľuboval. Zabudnite naňho skôr, než sa váš život zmení na nekonečnú čakáreň.

Večný pesimista

Je celkom zázrak, ako vás takýto muž dokázal opantať a vy ste mu sadli na lep… Ale svoje pravé „ja“ nedokázal pred vami dlhodobo schovávať. A tak sa ukazuje: nič, ale naozaj nič v živote sa mu nedarí, všetko vidí stále v čiernych farbách a pomaly už začína strhávať aj vás. Stop! Ak on chce svoj život prežiť výlučne „nešťastný“, je to jeho vec. Vy rýchlo utekajte!

Ak ho zožiera neúspech

Z vlastného neúspechu viní všetkých okolo seba, vás nevynímajúc. Jeho šéf, kolegovia, dokonca aj priatelia „idú“ proti nemu a on už nevládze. Zožiera ho závisť, večný nepokoj, že iní sa majú lepšie ako on, hoci sa o to nijako špeciálne nezaslúžili. Plody jeho práce „neprichádzajú“ a on sa s tým nedokáže vyrovnať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #rovnováha #lakomec

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...