Je čas na novú hračku: Prsteň na penis predĺži orgazmus

Aj taký prsteň na penise môže partnerke pomôcť predĺžiť, resp. zintenzívniť orgazmus. Penis môže vďaka nemu dlhšie ostať tvrdý.

30.09.2015 07:00
sex Foto:
Prsteň sex partnerom jednoznačne oživí.
debata

Pre muža aj pre ženu

Potešenie z neho môže mať rovnako muž ako žena, treba ho však vedieť vybrať a použiť. Vplyv môže mať aj na vaginálny orgazmus. V tomto prípade sa ukazuje, že taký malý krúžok môže sexuálny život partnerov pekne obohatiť. V ponuke sú aj prstene s vibračnou funkciou, čo pre ženu znamená obzvlášť erotický bonus, keďže dokáže stimulovať klitoris.

Ľahké použitie

V skutočnosti je použitie malej erotickej hračky celkom jednoduché: Prsteň sa na penis pred sexom natiahne – hotovo. Buď si ho partner nastokne sám, alebo mu pri tom pomôžete. Keď penis stvrdne, prsteň ho obopne, krv už nemôže prúdiť, penis sa zdá väčší a tvrdší a erekcia môže tým pádom trvať dlhšie.

Správna veľkosť

Prsteň na penis nie je problém, kým nie je príliš tesný, varujú urológovia. Ale ako to muž zistí, kým si ho nevyskúša? Celkom jednoducho. Stačí zmerať obvod stoporeného penisu a porovnať ho s priemerom prsteňa.

Materiál

Prstene na penis sú z rôzneho materiálu. Od gumy, cez latex po kožu či kov. Pre začiatočníkov je azda vhodnejší prsteň z gumy alebo latexu, v nutnom prípade ho možno hneď strhnúť, prípadne prerezať. Vo všeobecnosti však platí: Prsteň by muž nemal používať dlhšie ako 30 minút, inak môžu hroziť modriny a nepríjemné otlaky na penise. Takže príjemný zážitok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #penis #prsteň #erekcia #klitoris #orgazmus #vibrácia #erotická hračka

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...