Sex na diaľku. Rozpáli aj stabilné dvojice!

Nie je to hra pre malé deti, ani pre internetových fantómov. Sex na diaľku je skvelou hrou vášní, ktorá dokáže premeniť obvyklosť v sexe na nový zážitok.

26.09.2015 11:00
sex, internet, intimity Foto:
Použite e-mail, smsky, alebo iné komunikačné programy.
debata

Je jedno kto začne, ale platí, že hoci vzťahy na diaľku nefungujú, sexu sa darí ako hubám po daždi.

Nová sexuálna realita

Otvorene treba priznať, že aj v práci sú dni, keď robota, ako sa povie, počká. Prípadne ak ste na dlhej porade, či školení. Ideálna možnosť, aby ste skúsili sex na diaľku. Použite e-mail, smsky, alebo iné komunikačné programy. Nie je nič vzrušujúcejšie, ako čítať si správy o tom, ako si robíte dobre, tešíte sa na seba a do postele. Skôr či neskôr padne aj prvý návrh na novú sexuálnu techniku. Môžete si tým byť istá. Je vedecky dokázané, že človek omnoho radšej prejaví svoje najhlbšie túžby, keď mu druhý nevidí do tváre. Správa plná sexu tak môže otvoriť aj úplne novú komnatu sexuálnej reality.

Cesta za vzrušením

Ak cestujete mestskou hromadnou dopravou, máte o zábavu postarané. Nie je nič lepšie, ako prísť domov vzrušená. Vymieňajte si erotické správy, dychtivé túžby, píšte o tom, čo chcete, aby vás doma čakalo. Samotná predstava vás privedie na pokraj raja a vy sa potom do neho len zrútite spoločne s partnerom. Cesta domov spríjemňovaná sexi správami je najlepším spôsobom, ako nájsť cestu k vášnivejšie­mu sexu.

Spravte si plán na sex

Dvojice trávia počas dňa dosť hodín oddelene. Môžu ich však premeniť na žriedlo potešenia. Je jedno, ako často si vymeníte správu a s ako pikantným obsahom. Či pripojíte aj fotku, alebo len slová. Dôležité je udržiavať plameň, kým sa nestretnete. Počas dňa si tak môžete naplánovať sex. Poslať želania, objednať si sexuálne rozkoše, ako keď zadávate objednávku na donášku jedla. Je to skutočne recept pre dvojice, ktoré už nepotrebujú riešiť medzi sebou hanbenie, ale práve ak ste mali pocit, že vás už v posteli nič nemôže prekvapiť, skúste to na diaľku.

Sex na preklenutie samotky

Ideálny sex na diaľku je, ak príde na konci výmen k reálnemu spojeniu. Sex na diaľku však funguje aj ako vynikajúci recept na služobné cesty, či odlúčenia, keď ste dlho bez seba. Vždy je predsa lepšie, ak budete tou, ktorá vzruší partnera aj keď sa k nemu netúli, akoby si mal na uvoľnenie tlaku zaplatiť hotelové porno kanály.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #vzrušenie #sexuálne techniky

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...