Sex na jednu noc... Ale zasa nie s každým!

Pri sexe na jednu noc by ste mali zvážiť, akému mužovo poviete "áno".

29.09.2015 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Láka vás jednorazové dobrodružstvo?
debata (6)

Sex na jednu noc sa z času na čas pritrafí. A hoci vaša žiadostivosť naozaj stúpa, predsa len by ste nemali „chňapnúť“ po prvom, na ktorého natrafíte. Akým mužom by bolo lepšie sa vyhnúť?

Kamarát, kolega a partner najlepšej kamarátky

Ak máte chuť na sex, možno ľahko zabudnete, že práve s týmito ľuďmi musíte fungovať aj po vašej „jednorazovke“. A to nemusí byť práve príjemné, nemyslíte…?

Šéf

Hotová katastrofa! Prežiť vášnivú noc zo šéfom a po víkende prísť do práce je poriadny „zaberák“. Profesionálna komunikácia sa ocitne na bode mrazu a vám dá počas dňa najviac zabrať tváriť sa „akože nič“.

Lepší vrabec v hrsti, ako…

Nestojí za veľa, ale čo už… Ak nie je nikto lepší, skočíte do postele s takým, kto je po ruke. Uf! Má ísť o vášnivú noc, šaty musia lietať vzduchom a vy máte byť celá bez seba z toho muža oproti vám. Ak nie ste, noc bude len trápením s následnými výčitkami svedomia.

Som na mol a ty sa mi páčiš

Púšťat sa do erotických dobrodružstiev, navyše s neznámym chlapom, keď vidíte nie dvojmo, ale už trojmo? Absolútne zakázané! V takom prípade treba mať po ruke dobrú a aspoň o čosi triezvejšiu kamarátku, ktorá vám zavolá taxi a „odprace“ vás do vašej postele.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #šéf #vášeň #kolega #kamarát

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...