Našiel po vašom boku šťastie? Spoznáte to aj bez otázok a slov

Je s vami šťastný? Ste preňho tou ženou, na ktorú čakal celý život? Ako to spoznáte bez toho, aby ste sa ho neustále pýtali, ako veľmi vás miluje?

27.09.2015 14:00
láska, zamilovanosť, vzťah Foto:
Je s vami šťastný...
debata

Nechajte ho, aby sa prejavil. Aby vám ukázal, aký je šťastný bez otravných každedenných otázok. Stačí, aby ste si ho všímali a vedeli čítať v jeho očiach či činoch.

Ako sa prebúdza? Usmeje sa, keď vás vidí vedĺa seba, automaticky vám dá bozk a až potom vyskočí z postele? Prípadne sa na vás nežne zadíva a opýta sa, ako ste sa vyspali? To je dobré znamenie, je pokojný a šťastný. Neponáhľa sa od vás preč, vychutnáva si spoločné rána so ženou svojho života.

Aspoň občas vám napíše správu či pošle mejl z práce len s jednoduchým „chýbaš mi“. Pre muža to znamená veĺa, pretože v stave „nezamilovanosti“ by na niečo také ani len nepomyslel.

Keď ste spolu, pozerá vám do očí. Neuhýba pohľadom, keď spolu komunikujete. Občas ho dokonca prichytíte pri tom, ako sa na vás pozerá len tak, bez slov.

Prinesie vám domov maličkosť, ktorá má jediný účel, potešiť vás. Môže to byť čokoláda, strapec sladkého hrozna z trhu či odtrhnutý kosatec z vedľajšej záhrady. To sa počíta!

Je trpezlivý. Aspoň väčšinou. Čaká, keď máte niečo dôležité, dopraje vám čas, keď sa nečakane stretnete s kamarátkou. Čaká aj vtedy, keď vyberáte asi v piatom obchode darček pre vašu mamu a keď ho nevyberiete, zavezie vás do ďalšieho.

Nepočíta hodiny ani kilometre, keď sa za vami ponáhľa. Hoci s vami strávi len jedinú noc či deň, stojí mu to za to, aby nasadol do auta a uháňal. A vrúcne sa s vami lúči, keď ho povinnosti opäť volajú preč.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #budúcnosť #šťastie #rovnováha

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....