Hry lásky aj do malej kúpeľne

Nie každá dvojica má v kúpeľni priestor na vaňu plnú peny, sviečky popíjanie šampanského a zmyselnú masáž nôh.

22.09.2015 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Doprajte si spoločnú masáž v sprchovom kúte.
debata

To nie je dôvod rezignovať na erotické hry v kúpeľni. Aj v panelákových rozmeroch sa dá prežiť bujarý sex, alebo minimálne predohra, ktorú budú závidieť aj susedia.

Vôňa venuše

Takýto názov procedúry nenájdete v žiadnych kúpeľoch. Je to výslovne intímna záležitosť dvoch ľudí, ktorá ale nie je limitovaná veľkosťou vane. Stačí sa iba vmestiť do vane oproti sebe. V tom momente napustite teplú vodu a pridajte pár kvapiek vonného oleja. Najlepšie s afdrodiziakálnym účinkom. Skúste reflexnú masáž chodidiel, stimuláciu erotogénnych zón. Zamerajte sa na vôňu a to, ako je vaša pokožka zrazu jemná. Tento intímny zážitok je veľmi vzrušujúci, s postupným stupňovaním túžby a potom sa už stačí len utrieť a presunúť do spálne.

Mydlová masáž

Dopriať si ju môžete opäť vo vani, ale v tomto prípade postačí aj sprchový kút. Netreba púšťať hektolitre vody, je to aj veľmi šetrná technika ako k rozpočtu, tak aj prírode. Iba si ovlažte telá a obaja si dajte do rúk tekuté mydlo. Nanášajte si ho po tele. Môžete sa rukami a neskôr pokojne prsiami, predlaktím, chrbtom, či zadočkom masírovať navzájom. Zrazu budete zmyselne klzkí a vzrušenie sa už nebude dať ovládať. Pokojne sa láskajte, ovlažujte, navzájom umývajte. Proces môžete zopakovať po zmytí mydla koľkokrát je vám milé, kým sa presuniete inam na láskyplné milovanie.

Foot fetiš

Je na popredných miestach medzi mužským fetišom a pritom mnohým chlapom sa dostáva iba veľmi sporo. V kúpeľni je ideálna možnosť. Ženské nohy muža fascinujú a ak máte možnosť dráždiť ho na prirodzení, prechádzať mu nohami po hrudi, či zadku, pritlačiť v erotogénnych zónach, bude to brať ako nesmierne spestrenie vášho erotického života. Samozrejme, že to lepšie ide, ak použijete penu, alebo tekuté mydlo. Využite nohy pri vzájomnom láskaní. Muža to nesmierne poteší.

Sex pred zrkadlom

Je skvelou bodkou za uvedenými technikami. V každej kúpeľni, aj tej najmenšej, je ústredným predmetom zrkadlo. Sex pred ním je veľmi stimulujúci, osviežujúci, je to ako súložiť a zároveň sa pozerať na porno. Nie každý má možnosť mať zrkadlo v spálni a mnohým to dokonca ani nie je po chuti. No práve v kúpeľni sa môžete dosýta pozorovať pri sexe, užívať si netradičné pohľady, vzrušovať sa vyzývavými gestami, vyskúšať rôzne uhly a nakoniec zavrieť dvere za vašimi zvrhlejšími hrami. Iba občas treba pamätať, že najmä v panelákoch nie sú rozvodové šachty dostatočne odzvučené. Závidieť vám tak môže pokojne aj pol vchodu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vôňa #kúpeľna #erotogénne zóny #zmyselná masáž

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....