Vkusná a inteligentná. Žena v znamení váhy!

Na úvod prezraďme, že ide o vzdušné znamenie. Rovnako ako muži, aj ženy narodené v tomto znamení si najlepšie vyjdú s blížencami a vodnárom.

24.09.2015 14:30
debata
Žene v znamení váhy nechýba vkus ani inteligencia. Foto: SHUTTERSTOCK
váhy, znamenie váhy Žene v znamení váhy nechýba vkus ani inteligencia.

Mala by viesť tím

Žena, ktorá sa narodila v druhej polovici septembra alebo v prvej októbrovej, je do života vyzbrojená logickým uvažovaním, výborná je aj v organizácii. Vynikne ako manažérka, učiteľka, ako vedúca, ktorá môže druhých dirigovať bez toho, aby sa nad nich vyvyšovala. Žena v znamení váhy má všetky predpoklady na to, aby si ju jej podriadení obľúbili. Dá im pocítiť, že sú všetci na jednej lodi. Mala by viesť tím!

Miluje umenie

Je veľmi šikovná. Ak bude hrať v spoločnosti hru, celkom určite vyhrá, a to bez toho, aby sa príliš usilovala. Je veľmi inteligentná a chápavá. Ak natrafí na muža, ktorý chce radšej ženu, ktorá sa v spoločnosti len zriedkakedy ozve, nech radšej dá tejto septembrovo-októbrovej krásavici pokoj. U nej nepochodí. Ona je taká múdra, že obstojí v akejkoľvek debate v čisto mužskej spoločnosti. A to hovoríme o veľmi ženskej žene. Miluje umenie ktoréhokoľvek druhu. Rada zájde do divadla, do kina, jej byt bude krásne zariadený, má vzťah k starožitnostiam, vie, akú majú cenu.

Vie, čo je pekné

Dobre vie, čo je pekné, stará sa v tomto duchu aj o svoj zovňajšok. Žena v znamení váhy nikdy nie je gýčovito oblečená. Druhým nedá šancu, aby sa na tom, čo má na sebe uchechtávali, práve naopak. Mnohé ženy ju budú mať za vzor, oblečená je vždy štýlovo. A to aj v prípade, že nepatrí k najbohatším, ani márnotratným. Vie dobre kombinovať a má zmysel pre všetko pekné a jemné. K tomu všetkému je aj inteligentná. Kombinácia na pohľadanie!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #umenie #vkus #znamenie Váhy #vodca #štýl #logika #inteligencia

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...