Ako si zapínate podprsenku? Pozrite sa, čo to o vás vypovedá

Vzadu či vpredu? Ako si tento kúsok oblečenia zapínate vy?

21.09.2015 11:00
podprsenka Foto:
Ako si ju zapnete?
debata (2)

Ženy, ktoré si zapínajú podprsenku vzadu oboma rukami, sú rodené poslucháčky. Dobré priateľky, nekonfliktné až poddajné osoby. Milujú svoj každodenný stereotyp a zväčša sa nedokážu rozhýbať k žiadnej zmene.

Tie, čo si prácu uľahšia a podprsenku si zapnú vpredu a následne ju otočia tak, ako patrí, sú vo všeobecnosti považované za charizmatické, no zároveň spurné povahy. Sú pripravené brať veci do svojich rúk, nevadí im byť stredobodom záujmu. Ak však niečo vyžaduje veľa úsilia a trpezlivosti, začnú sa nudiť a končia.

Patríte medzi tie, ktoré „otravuje“ zapínanie podprsenky a rozmýšľanie nad tým, ako to urobiť čo najpohodlnejšie? Potom zrejme siahnete po takých kúskoch, ktoré majú zapínanie vpredu. Takéto ženy sú veľmi autoritatívne, presvedčené o vlastnej neomylnosti, nenávidia, ak ktosi mrhá ich časom.

Najpv podprsenku zapnete a potom si ju obliekate cez hlavu podobne ako tričko? Takéto dámy sú skôr diskrétne, sú v strese, keď sa na ne upierajú pohľady ľudí. Udalosti dlho analyzujú, konajú pokojne a spontánnosť im práve nevonia. Často si pozerajú štatistiky a dokonca sa nimi aj riadia.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #podprsenka #vlastnosti #zapínanie

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...