Tri výhody ženskej masturbácie: Prečo ju určite musíte skúsiť?!

Hoci sa píše rok 2015, ani dnes si ešte mnohé ženy nedokážu predstaviť, že by pravidelne masturbovali. Uspokojenie seba samej má pritom skutočne množstvo výhod. Aj takých, ktoré nenahradí ani sexuálny styk.

17.09.2015 17:00
masturbácia, sebauspokojovanie Foto:
Masturbácia by nemala byť tabu.
debata (4)

Pri sebauspokojovaní dokáže väčšina žien dosiahnuť vyvrcholenie a zároveň lepšie spoznajú svoje telo, čo môže byť užitočné aj pre spoločné súžitie s partnerom. Ak stále v sebe vnímate pocit ostychu, uvedomte si aj nasledovné.

1. Poznanie vlastného tela

Pri masturbovaní lepšie spoznáte svoje telo a postupne sa naučíte, aké dotyky, pohyby či napríklad hĺbka pohybu vám vyhovuje a uspokojuje najviac.

2. Experimentovanie

Pri masturbovaní môžete vyskúšať rozličný prístup. Ľavá či pravá ruka, využitie sexuálnych pomôcok, ale prípadne aj zásob chladničky (len tie uhorky nezabudnite vyumývať!). Samotné experimenty zvyšujú často u žien pocit vzrušenia zintenzívňujú tak pocit orgazmu.

3. Úspešnosť

Samozrejme, ani pri masturbovaní nie je zaručené, že dosiahnete zakaždým orgazmus. Rozhodne však nemožno hovoriť o tom, že by táto aktivita bola nepríjemná. A pokiaľ chcete, aby vaše skóre bolo čo najlepšie, tak šup do sprchy. Ako ukázali prieskumy, masturbovanie v sprche s využitím prúdu horúcej vody, dokáže doslova zázraky.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #žena #Telo #dotyk #orgazmus #masturbácia

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...