V mene lásky? Týchto vecí sa rozhodne nevzdávajte

Partner od vás nemôže žiadať, aby ste žili len preňho. Týchto vecí sa v mene lásky nevzdávajte.

18.09.2015 09:00
hádka, kríza Foto:
Naozaj sa musíte vzdať toho, čo ste si tak ťažko nadobudli?
debata

Vašich snov

Vaše sny, túžby a ambície by nemali padnúť v mene lásky. Snívate o veľkej rodine, túžite po deťoch? A čo, ak váš partner nie? Zradíte svoje sny a zostanete bez detí? Len preto, že váš drahý ma iné priority? A čo potom? Budete celý život so slzami v očiach pozerať na deti v kočíkoch okoloidúcich ľudí?

Vášho sebavedomia

Ste hrdá na to, čo ste v práci dokázali. Zabezpečili ste si život, po akom ste túžili. Práca vás baví, ste v nej dobrá. A ste si istá tým, čo robíte! A zrazu je tu menej úspešný partner, ktorý začne vaše sebavedomie v tejto oblasti podkopávať. Vaše výhry v jeho očiach nie sú takú úžasné, váš plat až taký vysoký… Do popredia dáva len jeho zásluhy, jeho víťazstvá. Hoci na tie vaše sa ani zďaleka „nedoťahujú“. A kde ste vy?

Vašich vzťahov

Máte pár skvelých kamarátov, ktorí to s vami „ťahajú“ niekoľko rokov. Boli tu, keď ste ich potrebovali, keď vám bolo ťažko. Ale váš aktuálny partner začína na vaše vzťahy mimo toho vášho žiarliť. Nesúhlasí s tým, aby ste s priateĺmi trávili toľko času a už vôbec nie je nadšený tým, že by mal s nimi tráviť čas aj on. Viete si predstaviť, že priateľov kvôli láske zo svojho života odstrihnete? A čo sa stane, ak váš partner opustí? Naozaj chcete byť na svete úplne sama?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sny #partner #túžby

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...