Sex tipy, čo na mužov fungujú lepšie ako viagra

Vo svojich rukách (a nielen rukách) máte viac moci ako všetky zázračné pilulky na mužskú potenciu.

16.09.2015 07:00
sexy spodná bielizeň, erotika Foto:
Sexi bielizeň treba z času na čas vymeniť, alebo aspoň obmieňať.
debata (1)

Tak prečo ich nevyužiť? Postavte toho vášho do pozoru tak rýchlo, až sa nebude stačiť čudovať.

Zmeňte poradie láskania

Každá dvojica už má po pár mesiacoch zaužívaný spôsob prípravy na milovanie. Návrh, sprcha, láskanie. Všetko funguje ako hodinky, kým zrazu zistíte, že z tých príprav vyprchala aj posledná štipka vzrušenia, dobrodružstva, niečoho atraktívneho. Zmeňte pohyby, vymeňte bozky, zamiešajte poradie milostných činností a uvidíte, ako mu zrazu erekcia porastie, keď zacíti niečo nové, neočakávané.

Sexi bielizeň

Máte jeden sexi set v bielizníku? Ako dlho myslíte, že bude trvať jeho zázračný účinok? Sexi bielizeň treba z času na čas vymeniť, alebo aspoň obmieňať. Je priamo vytvorená, aby stimulovala v mužoch vzrušenie a ženy robila atraktívnejšími. Pár kúskov v šatníku spraví z každej ženy parádnu dračicu. Ako obmieňate šaty, tak by ste kvôli lepšiemu vzrušeniu mali aj to pod nimi.

Penis vás nemôže zastaviť

Snažiť sa kriesiť erekciu iba hrou s penisom trvá omnoho dlhšie, v porovnaní s postupom, pri ktorom do hry zapojíte aj masáž prostaty. Láskanie análneho otvoru jazykom, alebo prstami je pre každú dvojicu vrcholom intimity. Ak si potrpíte na hygienu, nič vám nehrozí, akurát partnera naštartujete ako mávnutím čarovného prútika.

Striptíz

Nie je muž, ktorého by zvodné pohyby nahej ženy nevzrušovali. Dobre, možno ho pri spoločnom spolunažívaní už nevzrušuje, ak si ráno v spálni obliekate podprsenku. No aj rokmi opozerané telo vie zas a znova nabudiť, ak sa k nemu pridá niekedy až vulgárna zvodnosť, koketnosť a striptízové pohyby. Vôbec sa nemusíte pred partnerom hanbiť. Možno vám nebude tlieskať, ale pozitívnou reakciou bude erekcia.

Vyskúšajte návrat do minulosti

Muža vždy vzrušuje dobývanie ženy. Keď sa pred sexom aj sami vyzlečiete, už v ňom neprebudíte lovca. Skúste to ako kedysi. Láskanie cez šaty, predlžovanie chvíle, kým ho rukou pustíte do nohavičiek. Pár prekážok, ale pritom obom bude jasné, že to chcete. Bude to poriadne vzrušujúce a muž sa ukáže ako pravý chlap.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #intimity #erotika #láskanie #sexy bielizeň #mužská potencia

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...