4 znaky, že ste na análny sex pripravená

Muži to väčšinou chcú vyskúšať, no nepodarí sa im to s každou ženou. Vy však patríte k tým, ktoré análny sex chcú vyskúšať a myslíte si, no neviete, či už ste naň pripravená? Čítajte.

15.09.2015 08:00
análny sex, anál Foto:
Análny sex si užijete.
debata (8)

Postavený na dôvere

Ak svojmu partnerovi dôverujete, je to najdôležitejšie znamenie, že na análny sex ste už naozaj pripravená. Vzhľadom k tomu, že análny otvor je citlivá oblasť, nemožno považovať tento druh sexu za žiadnu rýchlovku alebo ho praktizovať s mužom „na jednu noc“. Váš partner by mal viac času venovať predohre a byť k vám mimoriadne jemný. Ak svojmu partnerovi v tomto smere dôverujte, potom smelo do toho.

Žiaden strach

Ak ho nemáte, môžete si zapísať druhý bod k dobru. Ste bližšie k cieľu. Naznačuje to, že si análny sex s partnerom užijete. O odpore k análnemu sexu snáď nemusíme hovoriť. V prípade, že praktizujete, alebo sa vám nehnusí orálny sex, potom ste veľmi otvorená aj análnemu sexu.

Chce to niečo nové

Máte chuť na niečo nové? Análny sex je perfektné osvieženie, ak váš sexuálny vzťah zaspal v nejakom nebezpečnom stereotype. Ak s týmto nápadom neprišiel váš partner, ešte lepšie. Veľmi milo ho prekvapíte. Máloktorý muž takúto veľkorysú ponuku odmietne, tomu verte.

Narodeninové prekvapenie

Ak vám tá myšlienka neustále víri v hlave, ale máte pocit, že nemáte dostatok odvahy, kvôli čomu ju aj neustále odmietate, ohraničte si to. Priblížte sa k nej a „darujte“ si tento zážitok buď na svoje narodeniny, alebo na partnerove. Ten deň po milej oslave vo dvojici, kedy ste k sebe milší ako zvyčajne, bude ešte lepšie chutiť.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #strach #rýchlovka #predohra #prekvapenie #stereotyp #análny sex

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...