Svojho drahého si ako kamaráta na facebooku nepridávajte

Už niekoľko týždňov si nažívate v novom a veľmi príjemnom vzťahu? Tak vydržte!

10.09.2015 15:00
žena, internet, zlosť, flirt, počítač Foto:
To čo môj drahý vypisuje na facebook?
debata

Prihlásiť sa na facebook, požiadať vášho drahého o priateľstvo a potom sa tešiť, že to vyšlo! Ak chcete, aby váš vzťah fungoval tak, ako doteraz, jednou z vecí, ktorej sa treba vyhnúť, je práve priateľstvo s vaším partnerom na facebooku. Tvrdí to americký terapeut Ian Kerner pre New York Times.

Jeho teória „nevedomosti“ je podľa neho kľúčom k šťastnému vzťahu. Partneri majú jeden pre druhého zostať tajomní tak, ako to len ide. „Netúžim vidieť statusy mojej ženy, o ktoré sa so všetkými delí. Nechcem vedieť, že je práve unavená ani to, že zjedla vegetariánsky burger,“ povedal terapeut a pokračoval: „Naopak, o nej chcem vedieť čo najmenej. Partner má zostať v očiach toho druhého čo možno najviac mysteriózny a nepredvídateľný.“

Hoci vás to zvádza pátrať na internete po tom, čo váš drahý celý deň robí, s kým a ako komunikuje, čo lajkuje" a zároveň sledovať zverejnené fotografie, nerobte to. Vyvolá to častokrát zbytočnú žiarlivosť a namiesto toho, aby ste si po práci užívali spoločné pekné chvíle, riešite to, čo sa odohráva vo svete virtuálnom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanie #facebook #partner #priatelia #tajomno

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...