Tieto "maličkosti" kazia sex! Možno o nich ani neviete!

Chcete si užiť romantiku, pekný večer a prežiť milovanie, na ktorého koniec bude orgazmus, čo pocítia aj susedia.

09.09.2015 09:00
sex, milovanie, intimity Foto:
Jeden pohár vína stimuluje, no viac môže znemožniť vyvrcholenie.
debata

Všetko je dokonalé, ale z dokonalých predstáv zrazu ostali len sny. Čo sa stalo? Možno ste prehliadli maličkosti, ktoré vedia so sexom poriadne zamávať.

Alkohol

Nemusíte byť opitá, ale ak ste sa rozhodli, že z romantickej večere sa neodchádza, kým nie je fľaša vína dopitá, robíte chybu. Všetko je kráse, veselé, kým neprídete do postele. U mužov alkohol výrazne znižuje možnosť dosiahnuť erekciu a pozor, neprospieva ani ženám. Jeden pohár vína stimuluje, no viac ako dva deci znamená, že v tele sa začnú odpájať nervové zakončenia umožňujúce dosiahnuť vyvrcholenie. Čím viac vypijete, tým ťažšie bude dosiahnuť orgazmus a precítiť ho naozaj naplno.

Zlá bielizeň

Príliš infantilná, príliš obyčajná, príliš nevhodná na to, ak chcete zvádzať partnera. Milovanie je o stupňovaní rozkoše a pre žiadneho muža nebude vzrušujúcim okamihom, ak máte na sebe niečo, čo mu ako sa hovorí, uhasí erekciu.

Milovanie v domácom prostredí

Veľký problém, pre ktorý veľa vzťahov po pár rokoch života hlási, že to už zďaleka nie je také, ako to bolo. Tepláky, pyžamo, roztrhané ponožky. Ani ženy nechodia doma vždy upravené a nie je azda nič menej sexi, ak sa chcete o sex snažiť s uterákom na hlave a využiť chvíľu, kým si pôjdete umyť vlasy. Nemusíte mať na sebe róbu, ale skúste sa obliecť ako k nedeľnému obedu a uvidíte, že to zrazu pôjde lepšie a krajšie. Nebude to len jedlom, ale vzrušením, ktoré pramení z toho, že sa budete jeden druhému páčiť a nebudete oblečení len prakticky.

Obmedzenia okolia

Je v podstate jedno, či sa tlmíte kvôli dieťaťu, rodičom vedľa v spálni, alebo fóbie, že sa budete musieť červenať pred susedmi za buchotanie postele a hlasnejšie stony. Ak sa snažíte pri milovaní akokoľvek kontrolovať aktivitu a prejavy, je lepšie to zabaliť. Výsledkom nebude pekný sex, ale frustrácia a začiatok dôvodu na vzťahové rozbroje. Sex má síce svoje pravidlá, ale kontrola je niečo, čo v posteli nemá miesto.

Sexuálny nesúlad

Obaja chcete to isté, ale zrazu zistíte, že inou cestou. Uspokojujú vás rozdielne polohy, iné „fetiše“ aj spôsob erotickej hry. Krásne predstavy sa rozplynú, ak sa neviete zladiť a jeden druhému sa snažíte vyhovieť, kým sa ľudovo povedané „neurobí“. Nájdite polohy, spôsob aj intenzitu milovania, ktorá vám obom prinesú rovnaký pôžitok, dokonca aj s bonusom, že vyvrcholíte spolu. Inak sa uspokojíte, ale toho pravého, vysnívaného a najlepšieho milovania v živote sa akosi nedočkáte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #intimity #bielizeň #milovanie #sexuálne techniky

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...