Aká ste v posteli? Farba spodnej bielizne mu napovie

Telová, čierna alebo biela? Máte svoju obľúbenú? Čo o vás vypovedá?

09.09.2015 17:00
žena, posteľ, zvodkyňa Foto:
Vašou obľúbenou farbou je ohnivá červená?
debata

Telová farba

V aktuálnej sezóne patrí k top farbám. A čo o vás prezradí? Milujete prirodzenosť, ste uvoľnená, nepotrebujete na seba za každú cenu upozorňovať. A v posteli sa partnerovi nepredvádzate ako femme fatale.

Čierna farba

Šarmantná a silná žena – to sú základné charakteristiky nositeĺky takejto bielizne. Rada hrá v posteli aj vo vzťahu „prvé husle“ a vôbec sa tým netají. Skúsená milenka, ktorá vie, čo v posteli chce.

Biela farba

Trošku nudná klasika… Nositeľka bielej si na extravaganciu nepotrpí, ani v živote ani v posteli. Pridŕža sa overenej klasiky a je spokojná. V posteli nie je žiadna dračica, ale niektoré veci ovláda dokonale. A s tými si celkom vystačí.

Červená farba

Jej nositeĺka je všetko možné, len nie hanblivka. Svoje telo predvádza s pôžitkom, ktorý jej môžu ostatné ženy len ticho závidieť. Má dostatok sebavedomia, aby v posteli viedla muža, na druhej stane sa vie prispôsobiť aj opačnej situácii.

Ružová farba

Romantička! Nežná bytosť, trošku ostýchavá. Muža nezvedie svojou vyzývavosťou, ale naopak, ženskosťou a hravosťou. Práve tá ju vystihuje aj v posteľných radovánkach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #posteľ #zvodkyňa

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...