Single muži hovoria jasne: Týmto ich na rande odstrašíte

Prvé rande je rozhodujúce. Čo ho môže pokaziť?

04.09.2015 17:00
láska na prvý pohľad - rande - partneri - dvojica Foto:
Rande nie je obchodná schôdzka, myslite na to.
debata (5)

Dajte mu šancu

Ide o rande, nie o obchodnú schôdzku. On sa chce nadýchnuť vašej vône, letmo sa vás dotknúť, zadívať sa do vašich očí… Ak sa žena správa priveľmi odmerane a muž sa cíti ako na obchodnom jednaní, nie na schôdzke, je rozhodnuté, ďalšie rande nebude.

Neklamne! Nikdy

Ani vo vašom profile na internete, ani na prvej schôdzke. Keď sa z 35-ročnej ženy zrazu stane 43-ročná, muž spozornie… Už tu niečo nesedí, klamstvo sa mu nepáči. A ak naňho „vybalíte“, že vlastne nemáte dve mačky ale dve ratolesti v tínedžerskom veku – takisto si ďalšie rande „pochováte“. Začínať klamstvom sa jednoducho nevypláca, zostaňte sama sebou a neklame.

Pripomínaš mi niekoho

Uf, to je už trocha silná káva. Každý muž chce byť originál a ak mu na začiatok poviete „vyzeráš ako ten a ten či pripomínaš mi niekoho“ nezačnete rande práve najlepšie. Nechajte ho, aby sa ukázal taký, aký je. Bez toho, aby ste ho zaťažovali vašimi spomienkami na mužov z vašej minulosti.

Koniec je dôležitý

Rande treba ukončiť v pravý okamih. A žena by nemala umelo „naťahovať“ čas. Ak muž povie " ja zaplatím" tak ho nechajte, nech zaplatí. Nedohadujte sa pred obsluhou, muž sa môže cítiť trápne. Ak sa slušne rozlúči a povie, že musí ísť, zaželajte mu dobrú noc. Nevypisujte mu sms-ky o tom, aký dojem na vás urobil. Nechajte ho, aby spracoval svoje pocity a doprajte mu čas, aby sa ozval.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #single #zásady

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...