Našiel vás a chce sa usadiť? Konečne!

Keď je muž pripravený usadiť sa, takto to spoznáte:

02.09.2015 07:00
návšteva rodičov, partnerstvo, šťastie, láska Foto:
Je to tu! Spoločný život.
debata (1)

Je vyrovnaný a spokojný. Má prácu, ktorá ho uživí a ktorá ho baví. Má dostatok financií aby nebol nervózny z toho, že od neho môžete niečo očakávať. Rád sa delí, ste to práve vy, koho často niečím poteší. Len tak, lebo vás má rád.

Už má svoje zázemie, okruh stálych priateĺov, byt, ktorý je jeho útočiskom. Na druhej strane má potrebu byť s vami, samota či priatelia nie sú preňho tým, čo by často vyhľadával.

Je naňho spoľahnutie. S čímkoľvek a kdekoľvek. Čo povie, to platí. Viete, že v ňom máte človeka, s ktorým ste v bezpečí. Ktorý urobí všetko preto, aby ste boli šťastná a spokojná.

Vie hospodáriť. Akokoľvek neromanticky to znie, je to znak toho, že máte do činenia s „dospelým“ chlapom, ktorý vie, o čom je život. A že stáť na vlastných nohách v istom okamihu života sa jednoducho musí.

Je k vám pozorný. Zaujíma sa o váš život, pozná vaše plány a je s nimi stotožnený. V okruku vašich priateĺov už má jasno a rád s nimi trávi čas.

Vzťahy z minulosti má vyriešené a do vášho života nijako nezasahujú. Viete, čo prežil, ale minulosť do vzťahu ani jeho života už neťahá. Ste len vy a vaša budúcnosť.

Pri zmienke o deťoch či svadbe sa tvári normálne. Povie vám jeho predstavu, diskutuje, pýta sa, plánuje. Je aktívnym účastníkom týchto vážnych rozhovorov a je s vami na tej istej lodi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #budúcnosť #plány

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...