Čo robia šťastné a nešťastné dvojice rozdielne?

Mať vedľa seba šťastného partnera poteší každú ženu. Spolu vytvoríte šťastný tím.

29.08.2015 17:00
muž - žena - šťastie - spokojnosť - úsmev Foto:
Aký je rozdiel medzi šťastnou a nešťastnou dvojicou? Čo robia inak?
debata (2)

Niekedy sa však na polceste k šťastiu vyskytnú prekážky. Paradoxne pre väčšinu vzťahov sú rovnaké. Je teda na mieste povedať, čo delí šťastné dvojice od tých hašterivých. Obvykle sú to ľahko odstrániteľné „prkotiny“.

Záľuby

Majú veľmi veľký podiel na tom, či budete spolu šťastní, alebo začnete hľadať jeden od druhého únik. Šťastné dvojice majú viac spoločných záľub a zopár takých, ktoré robia radi sami. Dvojice, ktoré vykazujú menej šťastia vo vzťahu, majú pomer záľub obrátený. Skúste strhnúť kurz na spoločnú plavbu záľubami a uvidíte, čo to spraví s vaším šťastím.

Nečakajú na piatok

Ide o vcelku nový objav, ktorý môže radikálne zamávať s vašim súčasným spolunažívaním. Nešťastné dvojice si spolu vyrazia von v piatok, keď vo vzduchu cítiť víkend. Šťastné dvojice chodia von vo štvrtok. Keď je ľudí v baroch menej, je čas hľadieť si do očí a hlavne nečakajú na piatok ako vykúpenie z pracovného kolotoča. Ak si viete užívať spoločne život aj inokedy ako v piatok večer a cez víkend, máte vyhraté.

Podpora

Chlap by mal byť silným pilierom pre ženu, ale aj on potrebuje podporu. Vo vzťahu platia fyzikálne zákony rovnako, ako všade inde. Z toho vyplýva, že vzájomná podpora v aktivitách, v nadšení, v zdieľaní predstáv a motivácii je to najdôležitejšie. Nepotrebujete platiť drahých motivátorov a semináre, kde vám budú hovoriť, akí ste jedineční, keď to zvládnete s polovičkou sami. Tak to robia tí šťastní.

Vždy hovoria pravdu

O tom čo cítia, čo sa im páči aj nepáči. Najhorším receptom je to staré dobré premlčanie chýb partnera. Tichá domácnosť bez možnosti, aby si ten druhý vstúpil do svedomia a prehodnotil prístup, nebude nikdy fungovať na šťastnej báze. Ak si viete povedať veci z očí do očí, možno to sem – tam trošku zabolí. Na druhej strane nájdete spoločnú cestu nielen k sebe, ale aj spoločnému šťastiu.

Nenudia sa

Dá sa to zhrnúť do jednej veci. Šťastné dvojice sa nenudia a tie ostatné potichu pozerajú večer televízor. Partnerské šťastie teda záleží aj od toho, či hľadáte večer čo pozerať, alebo čo radšej robiť spoločne, ak zostane televízna obrazovka nemá.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nešťastie #šťastie #pár #dvojica

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...