Romantický muž v znamení panny: Na výročia nezabúda

Podľa astrológov možno muža v znamení panny spoznať podľa toho, že prichádza načas a slovo presnosť sa v jeho živote skloňuje veľmi, až príliš často.

01.09.2015 07:00
debata
Muž v znamení panny. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie panna, muž v znamení panny Muž v znamení panny.

Čo si tiež môže s istotou uviesť do životopisu, je jeho vecnosť, triezvosť a dobré pozorovacie schopnosti. Podľa toho by si mohol vyberať aj prácu.

Dobre vychovaný

Ženu, ktorú si muž v znamení panny získal, by mohlo zaujímať, že je dobre vychovaný a nie je lakomý. Doma chce byť užitočný, takže niet divu, ak si privlastní nejaké tie činnosti, ktoré si určí za svoje a bude s radosťou vykonávať. Napríklad také vysávanie plus vynášanie smetí. Muž v znamení panny určite nenechá všetko na ženu. Vzťah je vždy o dvoch ľuďoch a on ten svoj chce spraviť pekným.

Veľký romantik

Dobré o mužovi v znamení panny je vedieť aj to, že je veľkým romantikom. Svojej žene dá jasne najavo, že ju miluje. On nezabúda na výročia, a ak áno, zapíše si ich červenou fixkou do kalendára, aby si ich pripomenul a svoju ženu patrične obdaril. Ak nie večera vo dvojici, určite aspoň kvety. To všetko si žena, ktorú si on vybral, predsa zaslúži.

Dôkaz nepotrebuje

Držať sa za ruky a bozkávať na verejnosti, to však už nie je jeho. Nie, nehanbí sa za vás, len na jeho vkus je to už príliš. Lásku vyznáva často a rád, ale tam, kde to má zmysel. Svoju lásku predsa nemusí dokazovať okoliu, stačí, že o nej vie jeho vyvolená. Toto treba vziať u panny na vedomie a netlačiť ho do vecí, ktoré sú mu cudzie.

Stály a verný

Na rozdiel od muža v znamení strelca, panna je stála a verná. Ženu si hľadá dlho, ale potom už na dlho. Krátke flirty u panny nehľadajte, to ste fakt na zlej adrese. Žene, ktorá si niečo začína s mužom v znamení panny, patrí tento odkaz: Buďte trpezlivá a veľa sa s pannou rozprávajte. Netlačí vás ešte do postele? Vnímajte to ako plus! To všetko si s ním ešte do sýtosti užijete. Teraz buďte pozorná a vnímajte, či vám stojí za to.

Potrebuje byť sám

Dôležité pri znamení panny je aj to, že k životu ako soľ potrebujú samotu. Treba im ju dopriať. Jednoducho, keď ho milujete, tak toto neriešte. Choďte si aj vy po svojom, keď chce byť sám a budú obe strany spokojné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #romantika #kvety #samota #znamenie panna

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...