Zlepšite si sexuálny život pomocou SMS správ

Mobilné telefóny niektorí považujú za zlodejov medziľudských vzťahov. To sú však tí, čo ich nevedia správne používať.

22.08.2015 10:30
sexting, sms, mms Foto:
Zábrany neexistujú, napísať môžete všetko, čo máte na srdci.
debata

Mobil môže byť unikátnym nástrojom na vylepšenie a okorenenie sexuálneho života. Pritom netreba ani žiadnu platenú aplikáciu a stačiť vám bude aj úplne výbehový typ telefónu.

Sexting naberá obrátky

Vďaka možnosti posielať si neobmedzené množstvo SMS a MMS správ v rámci telekomunikačných paušálov, rastie aj počet ľudí, ktorí doslova prepadli sextingu. Ide o výmeny intímnych správ, ktoré majú jedinú úlohu. Vzbudiť u adresáta fantáziu a navnadiť ho na erotické hry. Nie je to ako rozhovor, dokonca ani telefonát. Je to ako napínavý, erotický, vášnivý príbeh na pokračovanie na displeji vášho mobilu. Navyše napísaný špeciálne pre vás. Ak sa vám zrýchlil dych, sexting sa vám bude páčiť.

Viac sa otvoríte

Hlas prenáša emócie, rovnako tvár. No text je dostatočne anonymný a tým omnoho viac vzrušujúci. Nedostávame totiž emócie adresáta, ale projektujeme svoje vlastné, ktorá v nás vyvolajú vety. K nim prisúdime predstavy a tak nám nevadia ani hrubšie výrazy, pripadne explicitné sexuálne narážky, opisy pohlavného aktu, či príprava, čo nás čaká večer v posteli. Pisateľ stráca ostych a čitateľ dostáva pikantný príbeh, ktorý si sám dofarbí obrazmi. Dokonalé, aby vás to vzrušilo viac ako kniha Päťdesiat odtieňov sivej.

Povolené je všetko

Zábrany neexistujú, napísať môžete všetko, čo máte na srdci. Verte či nie, každý sa zabaví a na pikantné sms odpíše. Potom je už len na vás, ako ich premeníte v praxi. Je však dokázané, že libido začne stúpať a potom je textovanie už ako predohra, ktorá vás bude vábiť do postele. Sex bude vzrušujúci a nielen ten, ale aj celý váš deň.

O úroveň vyššie

K sextingu patria aj MMSky. Posielať si ich môžete šteklivé, obnažené, akékoľvek, ale lepšie bez tváre. Veď nikdy neviete, ako môžu uniknúť fotky aj z partnerovho, či vášho mobilu. Zároveň si fotografie nikdy po ich pozretí neuchovávajte aj keď budete chcieť podľahnúť pokušeniu. S citlivým materiálom zaobchádzajte naozaj citlivo.

Vždy kontrolujte adresáta

Aj dvakrát, kým dáte odoslať. SMSka sa totiž už nedá vrátiť späť a vždy zapípa niekomu na mobile. Ubezpečte sa preto, že je to tá správna osoba a nie váš šéf, ktorý vás práve zvozil na porade. Dobrou zásadou je aj sextovanie výhradne medzi partnermi. Hoci sa rozmáha aj smskový flirt, je to istý druh nevery a sextovanie má svoje čaro aj keď chcete ostať vernými. Aspoň objavíte, že aj partner vie byť iný ako obyčajný a nudný. Stačí možno odoslať prvú provokatívnu výzvu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sms #mobilný telefón #MMS #sexting #otvorenosť

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...