Holiť či neholiť? Mužom sa intímne účesy páčia!

Holíte sa "tam dole" úplne dohladka? Chce to zmenu! Vedeli ste, že mužom sa rátajú "intímne" účesy? Je čas nejaký hókus pókus vyskúšať na vlastnej koži.

31.08.2015 07:00
vagína, rozkrok, nohavičky Foto:
Ilustračné foto.
debata

Niečo mimoriadne!

Ak muž vyzlieka ženu a odrazu objaví niečo výnimočné, čo v podstate nečakal, zareaguje určite nadšene. Muži sú už totiž „prejedení“ dohladka vyholených vagín, ale aj nudného pásika, ktorý má vagínu zdobiť – presne uprostred. To všetko už poznajú, teraz chcú niečo celkom nové. Potešte ich oči. Čo tak srdiečko, motýľ, alebo iný znak, ktorý si dokážete vyholiť?

Som sebavedomá!

Svojím „umením“ na ochlpení v intímnej zóne žena dáva mužovi najavo, že je sebavedomá. A mužom sa sebavedomé ženy, ktoré si na svojom tele a výzore dajú záležať, mimoriadne páčia. „Intímnym účesom“ môžete dosiahnuť viac. Napríklad odpútanie pozornosti od problémových miest. Pohľad muža, ktorý vás uvidí vyzlečenú, bude smerovať len na to jedno jediné miesto, to si píšte.

Podčiarknite ženskosť

Sú muži, ktorí si potrpia na kompletne vyholenej intímnej zóne. Ďalší však uprednostňujú zarastené vagíny, tzv. „bobrov“. Ak zvolíte intímny účes, optimálne skombinujete prianie všetkých mužov. Zvlášť ak patríte k príliš aktívnym ženám, ktoré v sexe nepoznajú žiadne tabu a jeden sexuálny partner im nestačí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ochlpenie #sebavedomie #vagína #sexuálny partner #vzrušenie

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....