Skutočne skvelý sex? Myslite na seba

Buďte egoistka a v posteli si užívajte podľa svojich predstáv.

24.08.2015 09:00
sex Foto:
Užite si podľa seba.
debata

Ideálny sex je nereálny

Ideálny sex neexistuje. Každá žena a každý muž má celkom odlišné predstavy, čo sa super sexu týka. Iste, prečítať si, po čom muži v posteli túžia, je prínosné. Len to následne musíte aplikovať na toho vášho. A čo je oveľa dôležitejšie, mali by ste sa pri tom cítiť úžasne najmä vy.

V každej situácii vyzerať tip-top?

Ak myslíte viac na to, ako musíte držať stiahnuté brucho, len aby váš partner nevidel vaše kilá navyše, dobrý sex je v nenávratne. Cítite sa dobre, ak sú stiahnuté žalúzie či rolety? Tak to urobte. Ak potrebujete viac intimity čo sa prostredia týka, nič vám predsa nebráni užiť si sex tak, ako sa vám žiada. Bez zbytočných obáv, ako pri sexe vyzeráte, sa vám bude v posteli páčiť oveľa viac.

Chcem orgazmus

Prečo by ste si ho mali upierať? A zabudnite na povinné „divadielko“. Vychutnajte si sex do vyvrcholenia, presne tak, ako partner. A že to trvá o čosi dlhšie? Nechajte ho, nech sa snaží a nešetrite ho. Naučte ho, ako funguje vaše telo a v posteli budete spokojná. Odsúvanie vašich potrieb nie je fér, vyžadujte od partnera všetko, čo vás privedie k orgazmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #predstavy #posteľ #orgazmus

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...