Päť tipov, ako v bývalom znovu vyvolať žiarlivosť

Už ste preliali dosť sĺz a dôverne poznáte zlé porozchodové pocity plné beznádeje? Potom nastal čas dokázať svojmu ex, čo vlastne stratil.

17.08.2015 14:00
žiarlivosť, žiarlivý muž Foto:
Žiarli? Dobre mu tak. Nech si ešte nad vami chvíľu láme hlavu...
debata

Tu je päť ciest, ako v ňom vyvolať žiarlivosť.

Použite internet

Používate facebook? Potom máte po ruke výbornú zbraň, ako svojho ex nahnevať a vyvolať v ňom žiarlivosť. Zverejnite si fotografie, na ktorých vidno, že si život po rozchode skutočne užívate. Ešte lepšie však spravíte, ak sa na fotkách ukážete s mužom, ktorého vôbec nepozná. Privediete ho tým do šialenstva!

Ukážte sa s iným

Aj vy kladiete ako prvú otázku svojim kamarátom, keď vás pozvú na párty, či je medzi pozvanými aj váš ex? (Ak áno, nejdete?) Spravte pravý opak. Ak bude medzi pozvanými a účasť potvrdil, vyrazte si buď so známym, s ktorým zahráte malé divadielko, alebo sa zoznámte na mieste s novým objektom. Neunesie to, uvidíte.

Buďte zdvorilá

Už je čas na to, aby ste sa po rozchode prvýkrát stretli. Navrhnite mu to, veď o nič nejde, len sa chcete trochu porozprávať. Potom však dbajte na to, aby ste vystupovali sebavedomo a uvoľnene. Dáte mu najavo, aká ste silná, ale pozor, buďte priateľská, no držte si od neho odstup. Zaujímalo by vás, čo sa mu bude v takých chvíľach motať hlavou? Celkom určite si bude vyčítať, o koho prišiel. Veď vás ani nestihol spoznať.

Dobre vyzerajte

A dobre sa cíťte! Zamerajte sa na seba, doprajte si, pracujte na sebe. Ak ste nespokojná so svojou postavou, pracujte na nej. Športujte, zdravo sa stravujte. Nový život, nová vizáž. Pomôže aj nový účes, nové šaty. Neváhajte a investujte do toho, ako vyzeráte. Stále je čo zlepšovať. Ak vás takúto zbadá náhodou na ulici, alebo zhliadne z auta, bude z vás celkom na mäkko. Sám seba sa bude spytovať, či neurobil fatálnu chybu, keď vám dal kopačky.

Buďte šťastná

Tento pocit je extrémne dôležitý! Cestujte, užívajte si život, prežite dobrodružstvo, zabávajte sa s priateľmi. Kto sa pokúša o šťastie, nakoniec ho nájde. Ak budete šťastná, váš ex nemá šancu to priehliadnuť. Čím šťastnejšia budete, tým viac bude žiarliť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #facebook #žiarlivosť #šťastie #párty #bývalý #dobrodružstvo

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...