Triky v sexe, za ktoré vás bude zbožňovať

Dokonalá milenka, kráľovná noci, posteľná favoritka. Jedno z týchto pomenovaní sa vám zaručene ujde, ak si do milostného života prinesiete pár dobrých trikov, čo každého muža privedú do erotického raja.

15.08.2015 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Partner nemusí byť za každú cenu ten aktívny.
debata (1)

Objímanie vagínou

Neexistuje chlap, ktorý by ho nezbožňoval. Partnerovi ním vo svojom vnútri pripravíte doslova vrúcne privítanie. Nie je žiadne tajomstvo, že muži milujú, keď má žena úzku vagínu. No každá vie pre svojho partnera sťahmi imitovať až takmer panenský zážitok z vniknutia. Bude to vyžadovať trochu cviku ospevovaných Kegelových cvikov. Ide o to, aby ste vaginálne svaly nenechali ochabnúť. Je to základ pre uspokojivý sex. Nielen pre partnera, ale aj pre vás. S partnerom si totiž intenzívnejší pocit užijete aj vy.

Olej pri sexe

Masážny, alebo pokojne aj ten s prímesou lubikantu. Klzká pokožka je pre rozvíjanie vzrušenia stokrát lepšia ako suché trenie. To platí aj o poprsí. Prekvapte partnera a naneste si na prsia olejček. Pokojne aj krém po opaľovaní a poproste ho, aby vás natrel. Tak intenzívne, až sa vám postavia bradavky a vy takúto hru môžete pokojne zaradiť do predohry. Muža fascinuje naolejované poprsie. Je to čerešnička na torte dobrých porno filmov a výsada žien, ktoré muž miluje pre ich erotickú zanietenosť.

Striptíz

Zvádzať vlastného partnera je činnosť, na ktorú ženy rezignujú. Preto sú plné striptízové bary. Nie preto, že by chlapi slintali po lacných ženách, alebo by vyzerali lepšie ako ich partnerky. Svoje prsia, zadok a vnady vedia jednoducho neskutočne dobre predať. Verte, že striptíz vlastnej partnerky v súkromí obývačky každý muž ocení. Aj preto, že vo vás objaví sexi dračicu. Muž inšpirovaný striptízom má omnoho viac výdrže, kreativity aj snahy vás uspokojiť. Neveríte? Skúste vo vlastnej posteli.

Pohyb

Zabudnite, že partner musí byť za každú cenu ten aktívny. Svojim telom mu odpovedajte. Dotýkajte sa ho. Hladkajte po zadku, chrbte, pokojne si to zamierte aj k miešku. Najlepším trikom je vychádzať v ústrety jeho vniknutiu a zároveň mať ruky v jemnom pohybe. Strnulé telo ženy je pre muža nielen antierotické, ale aj výsostne nudné. Stačí pritom iba hýbať panvou a dotýkať sa partnera na správnych miestach. Okamžite vás bude považovať za jednu z najlepších mileniek, aké mu skončili v posteli. Pritom je jedno, či na ňom jazdíte, alebo ste skočili pri klasike.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #milenka #sexuálne techniky

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...