Posteľné zlozvyky, pre ktoré muži hľadajú milenky

Sex nie sú len automatické pohyby. To by v ňom dokázala byť dobrou každá.

14.08.2015 07:00
sex, vzťah, problém Foto:
Pre dlhodobý vzťah sa nebráňte novinkám v sexe.
debata (1)

Ide o súbor emócií, vlastností, osobitých preferencii a zvykov, z ktorých niektoré môžu byť tak zlé, že vás partner nakoniec opustí. Alebo sa skutočne dobrým sexom bude chodiť poza bučky.

Odchádzate príliš skoro

Kamkoľvek, no najčastejšie je to do kúpeľne. Muž ešte zažíva posledné záchvevy slasti a už je sám, alebo vidí zatvárať sa dvere, ako bežíte do kúpeľne. Jasné, že sa pri sexe spotíte, ste zlepení, potrebujete sa osviežiť, ale ak neviete v náručí milovaného ostať, kým nadšenie zo sexu pozvoľna upadne, je to akoby ste podávali obed ešte pred dovarením. Aj to najlepšie jedlo by skrátka nebolo ono.

Potichu a nenápadne

Muži taký postoj vnímajú, akoby ste pri sexe ani neboli. Nepočuť vaše nadšenie, vzdychy ani slová lásky a každý pohyb akoby vám bol zaťažko. Muža v začiatkoch sexuálneho života žena výrazne stimuluje vizuálnym zážitkom, ale ten prestane veľmi rýchlo stačiť. To je dôvod, pre ktorý si muži nachádzajú často na prvý pohľad menej atraktívne milenky, ale v posteli to vedia odkrútiť tak, ako máloktorá iná.

Stop novinkám

Čo je dobré, to nech funguje nastálo. Tento princíp nemá dlhú životnosť v biznise, v živote, ani v posteli. Nerásť znamená stagnovať, neprinášať novinky zasa upadať. Vďaka tomu, že vám sex fungoval na jednotku, netreba opustiť chuť na zmenu a experimenty. Nie každý musí byť krokom správnym, ale aj snaha sa cení. Ak partner má možnosť skúšať niečo nové s vami. Nebude to musieť skúšať inde a už vonkoncom sa mu nebude žiadať inej ženy.

Strojenosť

Sex je aj v ľudskej populácii pudovou záležitosťou. Preto sa dosť ťažko ovláda. Ženy však nájdu v sebe tendenciu aj tie najsilnejšie nutkania podriadiť diktátu módy, či svojim predstavám o tom, ako by mali veci vyzerať. Nie je nič horšie, ak je atmosféra nabitá vášňou a vy zrazu začnete operovať sprchou. Hygiena musí byť, no nie je všetkým. Rovnako zle pôsobí, ak odložíte vášeň kvôli tomu, že máte na tele vyrážku, necítite sa práve sexi, alebo niečomu, čo partner vníma ako skutočne malicherné ženské komplexy, na ktoré mimochodom ani nepomyslel, kým ste ich nevytiahli. Je to veľký prehrešok voči sexu aj voči vám samým. Ťažko možno potom čakať, že takýto (ne)sexuálny život muža uspokojí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #nezáujem #sexuálne techniky

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...