Sex na prvom rande. Áno, či nie?

Čo si pomyslí muž, okolie a koniec koncov aj vy sama o sebe ráno po sexe na prvom rande?

10.08.2015 09:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Mnoho vzťahov sa začalo sexom a skončilo šťastným manželstvom.
debata

Existuje mnoho otáznikov a len veľmi málo z nich si stihnete zodpovedať, keď sa vám z lásky tak zakrúti hlava, že spadnete rovno do postele. Základné princípy je preto dobré prehodnotiť už keď vykročíte na prvé stretnutie s potenciálnym milencom.

Čo si myslia muži o „prvorandových“

Máte chuť, ale aj ostych, aby si o vás partner nemyslel niečo zlé. Dnes už je doba iná ako pred päťdesiatimi rokmi. V mnohom ju zmenil internet. Možno komunikujete celé mesiace a stretnutie je len vyvrcholením snaženia o kontakt. Milostné splynutie potom pripláva automaticky a muž vás nebude mať rozhodne za tú, čo má prvé rande už ako súčasť predohry. Ak sa prvý raz vidíte, prvý raz spolu hovoríte a hneď aj súložíte, situácia je iná. Muž pochopí, že nie je prvý a zrejme ani posledný, ktorého beriete takpovediac z rýchlika.

Čomu sa dá veriť pri prvom rande?

Sex na prvom rande je často mužskou adrenalínovou hrou. Dostať babu do postele za pár hodín je pre mnohým doslova športovou disciplínou. Neverte ani slovo mužovi, ktorý má jasné úmysly, skončiť večer nahý nad vami. Zväčša nie je na jeho vetách ani za mak pravdy a ak ste im podľahli, ranné sklamanie môže byť trpké. Pozor ak sa chystáte uveriť mužovi, ktorý loví sexuálne osvieženie. Existuje však prípad, keď máte rovnaké úmysly ako on. Vtedy nie je v ceste žiadna prekážka uvoľnenejším mravom.

Dobrý vstup do vzťahu, či „fail“?

Nad touto otázkou si lámu hlavu aj sexuológovia. Vzťahy na sexe nestoja, lenže pravdou je, že bez dobrého sexu ani láska nezabráni rozpadu partnerstva. Výnimočne dobrý sex môže byť práve dôvodom, prečo s novým mužom začnete hľadať spoločné črty, aby ste si rozumeli nielen v spálni. Platí však, že ak bude kvalít okrem posteľných málo, budúcnosť nebude príliš ružová. Mnoho vzťahov však začalo sexom a skončilo šťastným manželstvom. Naopak značný počet dvojíc, čo spolu chodili dlhé mesiace, kým sa otestovali pri súloži, dnes už nejestvuje.

Ochrana na prvom mieste

Ak ste sa rozhodli, že sa skúsite zaradiť k 60% populácie, ktoré majú skúsenosť so sexom na prvom rande, vždy dbajte na svoje sexuálne zdravie. Nikdy nemáte istotu, či partnera ešte niekedy uvidíte a spomínať na jeho meno u lekára, nie je práve zážitok, ktorý by ste si z noci plnej vášne chceli odnášať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #prvé rande

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....