Päť najhorších spôsobov, ako sa rozísť: Toto zažiť nechcite!

Aj rozchody sú súčasťou nášho života. Niektoré bolia dlho, niektoré kratšie. Niektoré sú nevyhnutné, iné možno zbytočné, no nezvratné.

06.08.2015 09:30
Spôsoby, ako sa rozísť, môžu byť niekedy veľmi... Foto:
Spôsoby, ako sa rozísť, môžu byť niekedy veľmi kruté.
debata

Ale vždy záleží aj na tom, ako sa rozchádzate. Podľa britského vydania magazínu Cosmopolitan existuje niekoľko fakt zlých spôsobov rozchodu, ktoré netúži zažiť žiadna žena, ani muž (hoci všetky vychádzajú z reálneho života). Aké to sú?

1. Rozísť sa hneď po sexe

Jeden z najponižujú­cejších spôsobov rozchodu. Nech už ste sa milovali vášnivo či divoko a dosiahli ste orgazmus, takéto nasledujúce schladenie si neželá zažiť nik. Nehovoriac o tom, že v pamäti zostáva veľmi dlho.

2. Odkazom na pripomienkovom papieriku

Nájsť nalepený na chladničke či kuchynskej skrinke papierik s odkazom: Je koniec, už ťa nemilujem. Znie to ako zo zlého filmu. A presne taký pocit musí prežívať aj ten, kto niečo podobné zažije.

3. Online a verejne na sociálnej sieti

Dnešný svet sociálnych médií zvádza k zdieľaniu množstva intímnych a súkromných vecí. Rozchádzanie sa s partnerom by však v žiadnom prípade k nim patriť nemalo!

4. Cez esemesku alebo mail

Možno to nie je až také príšerné, ako keď si nájdete odkaz o rozchode na Facebooku. Ale neschopnosť jedného partnera pozrieť sa druhému do očí (najmä, ak ide o dvoch normálnych dospelých ľudí) a povedať mu úprimne o tom, prečo sa vzťah končí, to je nezrelé, sebecké a zbabelé.

5. Zmiznúť a nikdy sa už neozvať

Také niečo je zväčša možné len vo veľkých mestách, kde šanca, že sa budete denne stretávať na ulici, alebo v MHD, je mizivá. Ale nič to nemení na tom, že podobný spôsob rozchodu je krutý, nepríjemný a tiež veľmi stresujúci. Najmä, ak tomu, kto dostal kopačky, na partnerovi záležalo – okrem pocitu sklamania ho totiž môže pár týždňov prenasledovať aj obava, či je partner/ka v poriadku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #rozchod #spôsob #zákerný #krutý

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...