Chýba harmónia vo vzťahu? "Upracte" si spálňu!

O tom, ako dobre spíme a aký kvalitný máme sex, rozhoduje (aj) rozmiestnenie nábytku v spálni. Tu sú tipy, ako váš spánok a sex zlepšiť - pomocou feng šuej.

10.08.2015 14:30
spálňa, spánok, spiaca žena, feng šuej Foto:
Mať harmonický vzťah a spávať hlbokým spánkom. Kto by nechcel...
debata

Posteľ k stene

Posteľ uprostred miestnosti, je z pohľadu feng šuej poriadne faux pas. Posteli chýba zadný „kryt“, opora, pocit bezpečia. Aspoň hlava postele by mala byť rozhodne opretá o stenu. Posteľ tiež nemožno umiestniť tak, aby nohy smerovali k dverám – spôsobilo by to rozruch v životoch všetkých, čo v spálni prespávajú. V tejto miestnosti sa nesmie nachádzať ani voda – sprcha, ani toaleta. Podľa feng šuej znamená stratu.

Čo so zrkadlom?

Podľa feng šuej majú veľké zrkadlá v spálni negatívny vplyv na spánok. Ak sa v zrkadle navyše zhliadnete v noci v pološere, môžete sa vlastným zrkadlovým obrazom vydesiť. A preto, ak zrkadlo v spálni, potom na krídle dverí skrine, aby sa dalo pekne zavrieť a nemali ste naň výhľad vo chvíli, kedy netreba (počas spánku). Ak to už inak skutočne nejde, treba zrkadlo na noc aspoň zakryť, napríklad zavesiť naň plachtu.

Elektronika preč

Máte v spálni televízor, počítač, alebo v noci nabíjate mobil? Celé zle! Elektronika vytvára elektronické a elektromagnetické striedavé pole, tzv. elektrosmog, ktorý podľa feng šuej spôsobuje úzkosť a vytvára negatívnu energiu. Zlý vplyv môže mať aj na spánok. A preto: Preč so všetkými podobnými prístrojmi. Pozitívny efekt tejto zmeny bude okrem iného v tom, že keď nebudeme môcť pozerať televízor, budeme mať viac sily a energie na iné činnosti.

Chráňte hlavu

Všetko, čo by nám, samozrejme, teoreticky, mohlo v noci padnúť na hlavu (napríklad polička, regál, obraz, lampa), treba zo spálne nekompromisne vyhostiť.

Zriadiť kútik lásky

Za najintímnejší roh spálne sa považuje pravý zadný. Čínske umenie feng šuej sľubuje harmonický parnterský vzťah, ak sa v ňom budeme milovať. Od veci nie sú ani dekorácie, ktoré vzťahu pomôžu. Umiestnite ich do tohto rohu. Zarámovaná fotografia s krásnou spomienkou vzťah posilní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #feng šuej #posteľ #harmónia #elektronika #spálňa #zrkadlo

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...